L’Atlètic Incresa guanya a Sant Feliu i ja és segon

L’equip del Barri del Canal supera per 1 gol a 3 al Santfeliuenc “B”. Ara mateix es segon al grup dotzè de tercera territorial a 1 punt del líder.

L’Atlètic Incresa ha sortit al camp amb la concentració dels equips que saben que aquesta

Foto d'equip de l'Atlètic Incresa

Foto d'equip de l'Atlètic Incresa

temporada tenen una cosa important a fer. En aquest cas, posar l’equip del Barri del Canal a segona territorial. Als deu minuts de partit els visitants ja guanyaven per 0 a 2. En una lliga, on cap jugador cobra per practicar el futbol, la seriositat i les bones formes dels equips marquen les diferencies. En aquest context, és millor un grup que va a totes a una que un equip ple d’individualitats. Poc a poc, l’Atlètic Incresa va conformant una simbiosi entre les dues coses. Desprès del descans, una nova mostra, sortir i marcar el 0 a 3. Els locals van fer el gol de l’honor a les acaballes del partit posant l’1 a 3 definitiu en el marcador.

Ara mateix l’Atlètic Incresa és segon, empatat a punts amb el Pallejà, proper rival diumenge a les 12:00 al Municipal Ricard Ginebreda. Els molinencs es troben un punt per sobre del Gavà Mar, que aquesta setmana ha punxat contra l’EF Baix Llobregat.

Recomanacions personalitzades