El CFSMolins99 segueix en ratxa

Els jugadors del Sènior “A” estan intractables, han fet 27 gols en els darrers dos partits. Semblen oblidades les dues ensopegades inicials i en els darrers partits han demostrat que aquest any poden fer grans coses.

Els d’en Victor Medina han demostrat que volen acostar-se al capdavant de la classificació i han donat una imatge de coratge i esforç que ens fa ser molt optimistes. El partit ha estat dominat des de l’inici i l’equip contrari no ha pogut fer res per frenar el vendaval molinenc. Es cert que jugàvem contra el darrer classificat, però avui també hauríem guanyat al primer de la taula.

La primera part ha acabat en 5-2. L’1-0 se la marcat l’Igualada en pròpia porta al minut 2. El 2-0 l’ha fet en Jorge, després d’una assistència d’en Borja. El 3-0 l’ha marcat en Sergi, al minut 9, a passada d’en Ruben. El 4-0 l’ha tornat a marcar en Sergi, al minut 10. Al minut 12 ha arribat el 4-1.En Ruben ha fet el 5-1, al minut 13 i poc abans d’acabar la primera part, l’Igualada ha marcat el 5-2,després del llançament d’una falta a la vora de la nostra àrea. La segona part també ha començat amb un clar domini dels nostres i fruit d’aquest han arribat 7 gols més. El 6-2 l’ha marcat en Pepo, d’un gran xut des de l’esquerra, als 30 segons d’haver començat la 2a part. En Coco ha fet el 7-2, al minut 2. El mateix Coco ha fet el 8-2, un parell de minuts més tard. El 9-2 se l’ha tornat a fer l’Igualada en pròpia porta. En Sergi ha fet el seu tercer gol (10-2) al minut 8 i en Borja tancava el marcador amb dos gols (12-2) als minuts 13 i 14 de la 2a part.

– Han jugat: Rafa (p), Victor G.(p), Coco (2 gols), Pepo (1 gol), Jorge (1 gol), Borja (2 gols), Ruben (1 gol), Sergi (3 gols), Jordi Busom i Jesús.

Ara toca preparar el proper partit contra el Toyota Asfe (Sant Fruitós) que és colider del grup i només ha perdut un partit i que es troba dos punts per sobre dels nostres.

Recomanacions personalitzades