Solidaritat Catalana comença la campanya a Molins de Rei

Solidaritat Catalana, el partit polític de Joan Laporta, donarà el tret de sortida a la campanya electoral des de Molins de Rei. A les vuit ha organitzat un acte polític al Foment Cultural i Artístic. Després es farà un sopar amb els militants i els membres de la llista al Parlament. Finalment, es penjaran els primers cartells de campanya al Molí.

La nit de dijous a divendres, a les 12 de la nit, comença la campanya electoral. Cada partit ha escollit un punt geogràfic de Catalunya on enganxar simbòlicament els cartells que donen el tret de sortida a les dues setmanes prèvies a les eleccions. Solidaritat Catalana per la Independència no ha escollit ni Plaça Catalunya com CiU, ni la zona alta de Barcelona com el PP, ni Fira de Barcelona com el PSC, ni Reus com Esquerra. Ha apostat per Molins de Rei, on el partit de Laporta, Uriel Bertran i Alfons López Tena realitzarà l’acte d’inici de campanya.

A les vuit començarà l’acte polític al teatre del Foment, amb l’assistència de Laporta i la resta de candidats al Parlament per Solidaritat Catalana. A partir de les 22 hores es realitzarà un sopar popular al mateix lloc de l’acte. Finalment, a la mitjanit, es farà la primera enganxada de cartells sobre la façana del Molí. Des del partit asseguren que, a més, serà una enganxada virtual amb una projecció de vídeo.

Recomanacions personalitzades