El CN Molins de Rei cau a Sevilla per 8 a 7

Els de Sergi Pedrerol deixen escapar el partit al rebre un 4 a 0 a l’últim període. És la segona derrota de la temporada en un inici dolent del CN Molins de Rei.

Imatge del partit (http://www.eldesmarque.es)

Imatge del partit (http://www.eldesmarque.es)

No és la primera vegada que el CN Molins de Rei viatja a Sevilla per jugar contra el CW Sevilla EMANESA. Normalment, els partits entre aquests dos equips solen ser emocionants tot i que els catalans són favorits. Aquest no ha estat una excepció. Un gol donava la victòria als molinencs al arribar l´últim període. A la piscina es notava que la cosa seria tensa i emocionant, però quatre gols de l’equip local deixen als de Sergi Pedrerol sense recompensa.

És la segona derrota de la temporada per el CN Molins de Rei que no comença la lliga amb una tònica positiva. Dues derrotes i tan sols una victòria deixen els molinencs lluny de les posicions a les que aspiren. Aquest dissabte l’equip rep al CN La Latina a les 18:00.

Recomanacions personalitzades