La presentació del diari Ara aixeca una gran expectació a Molins de Rei

L’Agrupa es va quedar petita davant el centenar de persones que es van apropar a conèixer el diari Ara de primera mà. El president, Oriol Soler, i el columnista Iu Forn van explicar alguns detalls del diari d’abast nacional que naixerà el proper 28 de novembre. Aprofitant el vespre dedicat a nous mitjans de comunicació, Viu Molins de Rei es va presentar en societat i va rebre una calorosa acollida.

Hi ha ganes que sigui el 28 de novembre. Barça – Madrid, dia d’eleccions i el naixement d’un nou diari. “El dia que tots els polítics guanyen, tots nosaltres també guanyarem perquè tindrem un nou diari”, va assegurar Iu Forn, columnista del nou diari només començar l’acte. Al seu costat, Oriol Soler, president del diari, va ser l’encarregat de repassar els elements més destacats d’Ara. Soler va basar la seva explicació en tres conceptes: optimisme, rigor i independència. Aquests seran els eixos sobre els que es basarà Ara, un diari multiplataforma que tindrà versió en paper, web, iPad i mòbil. El diari tindrà una redacció integrada i es publicarà amb diferents suplements com Time Out Cultura, Criatures, Emprenedors i Conèixer.

El públic va omplir de gom a gom l'Agrupa (Arafaremundiari.cat)

Hi ha ganes de tenir entre mans el nou diari Ara. Almenys aquesta és la sensació que transmetien el centenar de curiosos, de totes les edats, que van assistir a l’acte de presentació d’Ara a l’Agrupa. L’acte va ser organitzat per l’Ateneu Mulei, Fòrum XXI, l’Agrupa, El Llaç, Ràdio Molins de Rei i aquest mitjà, Viu Molins de Rei. La sala es va quedar petita i molts van haver de quedar-se de peu. Tot i això, les butlletes de subscripcions no van tenir tant d’èxit i pocs van ser els que van dipositar les seves dades per lligar-se els 40 primers números.

Aquest mitjà, Viu Molins de Rei, també es va presentar en públic aprofitant l’avinentesa. Un dels seus creadors, David Guerrero, va explicar als assistents les bases del nou mitjà i la importància del forat comunicatiu de la vila a la xarxa que Viu Molins de Rei està cridat a cobrir. L’entusiasme i l’expectació pel grandiloqüent llançament d’Ara també es van traslladar al projecte local.

Al final de la presentació d’Oriol Soler i Iu Forn, el director de la revista El Llaç, Josep Ferrer, va anunciar que després de 13 anys com a corresponsal del Baix Llobregat a l’Avui passa a fer-ho pel diari Ara. Igual que ell, part de la redacció del nou diari Ara prové de l’Avui, el que va ser diari de capçalera pels nacionalistes catalans i que ha vingut a menys. Ara està cridat a ocupar aquest espai, com van demostrar moltes de les preguntes dels assistents, que van anar dirigides en aquest sentit. Oriol Soler va treure pilotes fora davant dels requeriments dels que podrien ser lectors seus en un futur ben immediat.

Recomanacions personalitzades