Victòria històrica del CFS Molins99 per 9 a 15

Partit de bojos el que s’ha jugat a Gavà, amb un marcador final més propi d’un partit d’handbol o de waterpolo. El CFS Molins 99 ha aconseguit quinze gols en un partit, cosa que no havia aconseguit mai en la història del club.

Els jugadors de Víctor Medina han fet un partit molt seriós a la primera part, amb una

arxiu

arxiu

pressió constant que no ha deixat que el rival pogués trenar cap jugada. També en atac les coses han sortit molt bé i els nostres s’han posat 8-0. Al darrer minut de la primera part, però, el Mil.lenium ha aconseguit dos gols.

Cal destacar els cinc gols de Sergi i el gol de xilena de Jorge. També la lesió al turmell d’en Joan Torelló, que esperem que es recuperi ràpidament.

Han jugat: Víctor González (p), Rafa (p), Sergi (5 gols), Albert, Rubén (2 gols), Josep (1 gol), Borja (1 gol), Jorge (2 gols), Joan Torelló (2 gols), Coco (2 gols).

Proper partit a casa (disabte ales 18 a la Sínia) cotra l’Escola Pia d’Igualada, a priori rival asequible ja que ocupa un dels llocs de la part baixa de la classificació, on el nostre sénior ha de guanyar i així consolidar-se a la part alta de la taula.

Recomanacions personalitzades