El CFS Molins 99 guanya 4 a 3 a Sant Boi

Després d’una setmana una mica complicada, els jugadors d’en Victor Medina ho han donat tot al damunt de la pista i han guanyat per una ajustat 4-3 al CFS Sant Boi.

El CFS Molins 99 fent el "crit" al final del partit, que ha guanyat 4-3 contra el CFS Sant Boi.

El CFS Molins 99 fent el "crit" al final del partit, que ha guanyat 4-3 contra el CFS Sant Boi.

La primera part ha estat de clar domini dels nostres, però ha costat una mica fer gols. No ha sigut fins el minut 18, que en Coco ha marcat l’1-0, després d’una gran jugada d’en Sergi. Faltant 30 segons per acabar la primera part, els mateixos protagonistes del primer gol han fet la jugada del 2-0, obra també d’en Coco. La segona part també ha començat molt bé pel Molins i en Jorge feia el 3-0, després d’un jugada personal. En ple festival dels molinencs, al minut 12, en Josep Canals (Pepo) marcava el 4-0, d’un gran xut per la dreta, sense gaire angle. Tot semblava que seria un partit plàcid pels nostres, però el Sant Boi ha marcat tres gols consecutius, al minut 15, 17 i 19, posant la por al cos de tot el públic local. En definitiva, malgrat el patiment final, ha estat un gran resultat que ha servit per aconseguir la primera victòria de la temporada, que ens ha de servir per començar a anar cap amunt.

– Han jugat: Rafa (p), Jorge (1 gol), Borja, Sergi, Paco, Ruben, Coco (2 gols), Pepo (1 gol) i Albert, Victor González (p), i Victor Sanmartín (p).

Proper partit al camp del Mil-lenium (diumenge a les 12), un rival complicat que ja ens va derrotar l’any passat.

Recomanacions personalitzades