Continua endavant el Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei

Amb el documental Condenados a Luchar, de James J. Wilson, es va donar el tret de sortida al XXIX Festival de Cine de Terror de Molins de Rei. Condenados a Luchar és un documental sobre els Festivals de Cine de Terror de Catalunya, els més uderground i de baix pressupost, com el de Molins de Rei, entre d’altres.

Tot seguit es van projectar els curtmetratges semifinalistes del IX Concurs Internacional de Curts de Terror i Gore. D’entre els vuit curts projectats, el curt “El rojo en sus ojos” va ser escollit guanyador pel públic. Avui a les 21 h aquest curt i vuit més participaran a la final del concurs.

A continuació l’actriu convidada d’enguany, Deborah Kara Unger, va pujar a l’escenari per presentar la pel·lícula Crash, de l’any 1996, en la qual té un dels papers principals.

El que encara queda del festival

Avui a les 19h es projectarà el documental “Los perversos rostros de Víctor Israel“, i a continuació tindrà lloc la final del IX Concurs Internacional de Curts de Terror i Gore

El plat fort arriba dissabte, amb les tradicionals 12 hores de cine de terror. Aquest any arriba amb polèmica, ja que una de les pel·lícules de les 12 hores, “A Serbian Film” ha estat criticada per la seva brutalitat. Inicialment l’organització ja va decidir prohibir l’entrada a menors de setze anys a les 12 hores, però dimecres passat van comunicar que l’edat mínima serà de divuit anys. Les 12 hores començaran a les 20h però abans, a les 18h, es projectarà el documental “The splat pack”

Tots els actes del festival tenen lloc al recentment renovat teatre de la Joventut Catòlica – La Peni (Pl. de Mercè Rodoreda)

Recomanacions personalitzades