Societat

Secció de societat de Viu Molins de Rei amb tota la informació sobre Molins de Rei.

Els TEDAX desactiven una granada al polígon El Pla

Punt del carrer El Pla on els TEDAX han hagut d'actuar per desactivar la granada // David Guerrero

Informació que avança Viu Molins de Rei: Troben una granada a una vorera sense asfaltar del carrer El Pla. S’ha requerit l’actuació dels experts en desactivació d’explosius (TEDAX) dels Mossos d’Esquadra. L’incident ha obligat a tallar la circulació d’una de les principals vies d’entrada i sortida del municipi durant una hora.

El Refresc Solidari se supera en la tercera edició

Productes de primera necessitat recollits gràcies al Refresc Solidari // Jose Polo

La jornada solidària per recollir productes de primera necessitat pel banc d’aliments de la Creu Roja Baix Llobregat Centre aconsegueix 3.500 kg, superant la quantitat de l’any anterior. Els organitzadors celebren l’èxit de la iniciativa.

La primera Shopping Night de Molins de Rei, en imatges

Shopping'15-0064

Multitud de comerços de Molins de Rei van organitzar dissabte 27 de juny la primera Shopping Night i al Mercat Municipal es va fer la primera Nit de Tapes. Les dues activitats van combinar-se reunint una gran quantitat de persones als carrers de Molins de Rei, com es pot veure en el recull fotogràfic fet gràcies a la col·laboració de Guillem Fotògrafs.

Obert el nou accés al riu Llobregat pel barri de La Granja


Molins de Rei ja té habilitat un nou accés al riu Llobregat pel barri de la Granja. L’adequació d’aquest pas, destinat a bicicletes i vianants, ha estat possible gràcies a una inversió de 50.000 euros, que també ha servit per ordenar l’aparcament posterior a l’escola La Sínia. Durant les pròximes setmanes s’iniciaran les obres per millorar el camí del riu.