Societat

Secció de societat de Viu Molins de Rei amb tota la informació sobre Molins de Rei.

Mònica Usart ensenya l’univers als nens en el seu últim llibre

Mònica Usart, concentrada, durant el pregó // Jose Polo

La meteoròloga de Molins de Rei completa la trilogia de llibres infantils de divulgació científica explicant una de les seves passions: l’univers. Ho fa a través d’un conte i d’il·lustracions de Roser Calafell però “amb rigor científic al darrere”, explica Usart, que en un mes ja va per la segona edició de ‘Mirant l’univers’.

Gemma Tribó novel·la l’arrel republicana del mestre de les escoles nacionals de Molins de Rei

La historiadora molinenca fa una incursió en la novel·la històrica i la lectura fàcil amb ‘Avui per tu, demà per mi’, explicant la vida al front de guerra del seu pare, Miquel Tribó, mestre de la República convertit en professor de les escoles nacionals de Molins de Rei durant el franquisme. Fa un cant a la fraternitat entre bàndols ficcionant un pacte d’ajuda mútua que hauria subscrit Tribó com a soldat republicà amb un soldat franquista.

Gueopic torna a trencar fronteres amb l’autisme en una festa

Per segon any, l’entitat que dona suport a les famílies de persones amb discapacitats comunicatives ha acostat la realitat de l’autisme a la població en un gran acte al Foment. La música ha tingut un paper rellevant, amb un castell dins una sardana i la interpretació de ‘La casa del sol naixent’ ajuntant a músics de cinc dècades diferents.

Els sis grups de percussió de Molins de Rei s’uneixen per defensar els refugiats

Un projecte de conscienciació de l’Àrea Metropolitana ha ajuntat en una jornada de treball als grups Perxuscat, PerCUCssió, Baketomba, Timbalers del Camell, Dimonis i Diables de l’Agrupa. Han creat una cançó que fa una crida a l’acollida, han fet una tabalada per Molins de Rei i participaran en un acte amb entitats d’altres municipis a la platja de Barcelona.