Societat

Secció de societat de Viu Molins de Rei amb tota la informació sobre Molins de Rei.

Frutales Duran guanya el concurs de planter per enèsima vegada

Ángel Duran pare i Ángel Duran fill recollint el premi del concurs de planter // David Guerrero

Viveros Frutales Duran torna a guanyar, un any més, el primer premi del concurs de planter en la modalitat d’arbres fruiters. Vivers Itxart torna a la primera posició en la categoria de planter de jardineria després de caure a l’anterior edició. Planters Grill és el guanyador del planter d’hortícoles.

La Fira Jove creix en visitants però no en solidaritat

Prop de 2.000 infants participen a la Fira Jove // Elisenda Colell

La fira jove aplega cada cop més famílies, que agraeixen un espai de lleure pels infants enmig del recinte firal. Sigui per la poca difusió, o perquè no és obligatori, la gran majoria d’usuaris decideixen no colaborar al recapte de l’AFANOC, novetat d’enguany.

Plana i Safta tornen al més alt del Concurs de Paletes gràcies a Cal Badia

Un moment del concurs de paletes durant la Fira de la Cnadelera // Marc Pidelaserra

La parella de Vila-seca formada pel paleta Aleix Plana i el manobre Vasile Safta han guanyat el Concurs de Paletes de la 165a Fira de la Candelera. Han guanyat per partida doble, ja que han obtingut el premi del jurat i el premi que otorguen els mateixos concursants. Enguany els paletes han recreat la porta principal de l’edifici modernista de Cal Badia.

Surt a la llum l’anuari Viu Molins de Rei 2015

portada anuari viu molins de rei 2015

Ja la venda, al preu de cinc euros i gratuït per a socis, l’anuari Viu Molins de Rei 2015, el llibre revista que resumeix l’actualitat de Molins de Rei. Les eleccions municipals, les obres de Les Guardioles, la consolidació d’Estel Solé, el servei de biomassa a La Granja i l’ascens del femení del Molins de Rei CF són alguns dels temes.

Viu Molins de Rei presenta l’anuari 2015 dijous 4 a Baccus

Presentació.indd

El diari digital de Molins de Rei edita el seu segon anuari, un llibre/revista en paper que serveix per recollir els fets més destacats del 2015 amb una perspectiva més distant. Joan Ramon Casals, Carlos Moreno, Adrià Sàbat i Jordi Caraltó són els convidats d’una presentació que es farà dijous 04 a les 19:30 al Baccus (carrer Foment número 6).