Societat

Secció de societat de Viu Molins de Rei amb tota la informació sobre Molins de Rei.

El més llegit del 2017 a Viu Molins de Rei

Viu Molins de Rei recull les 10 notícies més llegides de l’any 2017. Els successos omplen la llista, encapçalada per l’accident d’un menor begut al volant del pare d’un amic. Però també n’hi ha d’altres àmbits, com el seguiment en directe de l’1 d’octubre, el reportatge sobre la vida d’una família amb autisme i, al número 10, una notícia escrita per alumnes de l’escola La Sínia.

El mercat implica els esplais i el Cau en uns nous tallers infantils que aniran més enllà del Nadal

El Mercat Municipal de Molins de Rei reinventa la seva ludoteca infantil després de vuit anys, transformant-la en uns tallers adreçats a franges d’edat més àmplies i que tindran la col·laboració dels esplais Agrupa i MIB i el Cau. L’objectiu és “obrir-se al poble i treballar valors”. S’estrenen el 27 de desembre, però durant l’any tindran continuïtat.

Amnistia Pla del Llobregat demana la “llibertat dels presos polítics” pel Dia dels Drets Humans

La commemoració del Dia dels Drets Humans a Molins de Rei, que organitza el grup del Pla del Llobregat d’Amnistia Internacional, ha inclòs la lectura de la declaració dels drets humans i les actuacions d’un cantautor australià i un altre d’Igualada. La setmana anterior, Ca n’Ametller es va il·luminar de groc per demanar l’abolició de la pena de mort.