Societat

Secció de societat de Viu Molins de Rei amb tota la informació sobre Molins de Rei.

Comencen les obres del Passeig de la Pau

El carrer Bruc asfaltant-se // Ajuntament de Molins de Rei

La millora d’aquest punt del municipi dóna el tret d’inici a la campanya de reformes que l’Ajuntament de Molins de Rei farà durant l’estiu. El passeig de la Pau serà més ample, el carrer Montserrat es torna a asfaltar i es faran un seguit de petites actuacions a tots els barris del municipi.

Mor el comunicador molinenc Santy Porta

Santy Porta al seu arxiu rodejat de cintes de vídeo // http://minutsrevival.blogspot.com.es

Santy Porta mor als 58 anys víctima d’una greu malaltia. Va ser el fundador de la revista El Tot. La seva passió per la música el va portar a col·laborar amb diferents mitjans de comunicació com Ràdio Molins de Rei i Ràdio Barcelona. Fins ara feia el programa Minuts Revival a ETV.

Molins de Rei amb el Sàhara celebra 20 anys de solidaritat

Els tres nens que passen l'estiu a Molins de Rei i un de Barcelona acompanyats dels representants de Molins de Rei amb el Sàhara i el Front Polisario // David Guerrero

L’entitat Molins de Rei amb el Sàhara porta 20 anys acollint nens sahrauís durant els mesos d’estiu. Enguany són tres nens, els mateixos que l’any passat però lluny de la xifra d’acollits de fa anys. La tradicional festa solidària aquest cop ha estat més musical que mai, amb una batucada i concerts del cicle Músiques Invisibles.

Cau un mur per la pluja al carrer Amadeu Vives

Imatge del mur trencat // Jose Polo

L’incident, que s’ha saldat sense ferits, ha causat danys en un cotxe que estava aparcat al costat del mur caigut. Segons els Bombers, la pluja ha estat la causant de l’episodi. La pluja també ha provocat l’accident d’un cotxe al carrer Carme Galceran, que s’ha estavellat contra un mur.