Societat

Secció de societat de Viu Molins de Rei amb tota la informació sobre Molins de Rei.

“Molins acull” comença a prendre forma

Una trentena de persones es van aplegar a la plaça de la Creu // Elisenda Colell

L’assemblea ciutadana, creada espontàniament per fer front a la crisi dels refugiats, es comença a perfilar. Alguns volen que sigui un espai per ajudar als refugiats que arribin a Molins de Rei, mentre que altres ho veuen com una eina per la sensibilització.

Els food trucks arriben també a la Festa Major

Tot i tenir només quatre caravanes, els Food Trucks han tingut bona acollida // Jordi Julià

Quatre caravanes de menjar instal·lades a la plaça del Molí amplien l’oferta gastronòmica de carrer durant els dies de la Festa Major. L’espai que ja va funcionar amb èxit a la Fira de la Candelera ha tornat a aconseguir despertar l’interès dels molinencs.

Imatges centenàries i un pregoner dels d’abans mostren la història de l’Associació Obrera al pregó de la Festa Major

Un actor d'Impuls representa el paper de Cisquet, el pregoner de Molins de Rei // Jordi Julià

La Festa Major arrenca amb el pregó a càrrec de l’Associació Obrera, que aquest 2015 celebra 100 anys de la seva fundació. El pregó repassa la història de l’entitat des de la seva fundació amb la construcció de la Federació Obrera fins a l’actualitat amb recreacions teatralitzades, fotografies centenàries i un pregoner amb una corneta.

L’Espai Cargol obre les seves portes

Una part del renovat Espai Cargol // Jose Polo

El projecte d’acompanyament de la criança es posa en marxa inaugurant el nou espai al carrer Sant Isidre. Ofereixen diferents serveis per a famílies amb nens fins a tres anys. Després de la posada en marxa volen “fer-lo créixer” escoltant “les necessitats de la gent”.