Política

Totes les notícies i informacions sobre l’actualitat política de Molins de Rei.

Reviu el ple municipal del mes de setembre

Viu Molins de Rei ofereix la gravació íntegra del ple municipal del mes de setembre del 2014 i el resumeix a través de Twitter, amb un recull dels comentaris realitzats sota l’etiqueta #plemolins.

El minut a minut del ple municipal de suport a la consulta

El ple municipal, ple de gom a gom, per l'aprovació de la moció // Jose Polo

Viu Molins de Rei t’ha explicat el ple extraordinari de suport a la consulta independentista del 9 de novembre. El ple s’ha celebrat el dilluns 22 de setembre a la sala de sessions de l’Ajuntament. El regidor i exalcalde Ivan Arcas ha aprofitat el ple per presentar la seva renúncia.

Augmenta l’ús dels serveis socials de l’Ajuntament

D'esquerra a dreta: Xavi Paz, Joan Ramon Casals i Carme Madorell // Jose Polo

L’increment dels serveis i la crisi, més vigent que mai al municipi, fan que els serveis socials de l’Ajuntament de Molins de Rei siguin més utilitzats. Gairebé un centenar de persones han necessitat ajut econòmic per fer front al pagament de l’IBI i 38 famílies han rebut l’ajut per pagar els subministraments bàsics.

El carrer del Bruc serà peatonal

Imatge del carrer Bruc tal i com està ara // Jose Polo

El tram del carrer del Bruc entre el carrer Jacint Verdaguer i la Rambla de la Granja es convertirà en una plataforma única peatonal per connectar el barri de la Granja amb el Centre Vila. L’obra tindrà un pressupost de 251.000 euros. Els veïns exposen els seus dubtes i suggerències en una trobada amb l’equip de govern.