Política

Totes les notícies i informacions sobre l’actualitat política de Molins de Rei.

La plaça del Molí es dirà ‘plaça de l’1 d’octubre’

El tripartit independentista ha acordat que Molins de Rei tingui una plaça en record a la votació de l’1 d’octubre de l’any passat. Serà a l’espai que envolta la fàbrica Ferrer i Mora, que no té nom oficial però es coneix com a plaça del Molí. Tota l’oposició considera que no hi ha consens i caldria esperar més temps per tenir “perspectiva històrica”.

El minut a minut del ple municipal de Molins de Rei de maig de 2018

Les noves tarifes de l’aigua més progressives, anomenar ‘plaça 1 d’octubre’ a l’espai conegut com a ‘plaça del Molí’ i la modificació del pressupost del 2018 són alguns dels punts del ple municipal de Molins de Rei de maig de 2018. Reviu-lo amb la retransmissió en directe feta per Viu Molins de Rei i altres comentaris amb el hashtag #plemolins.

Joan Ramon Casals es postula per liderar el PDeCAT

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, serà el representant del sector crític del PDeCAT que considera que el partit ha d’apropar-se més a Puigdemont. Casals està disposat a presentar-se com a candidat a coordinador general del partit representant aquest sector en l’assemblea nacional del PDeCAT que es farà al juliol.