Política

Totes les notícies i informacions sobre l’actualitat política de Molins de Rei.

El més llegit del 2017 a Viu Molins de Rei

Viu Molins de Rei recull les 10 notícies més llegides de l’any 2017. Els successos omplen la llista, encapçalada per l’accident d’un menor begut al volant del pare d’un amic. Però també n’hi ha d’altres àmbits, com el seguiment en directe de l’1 d’octubre, el reportatge sobre la vida d’una família amb autisme i, al número 10, una notícia escrita per alumnes de l’escola La Sínia.

Unes eleccions plàcides amb més votants i apoderats que mai

Tot i fer-se en dia feiner, les eleccions al Parlament de Catalunya del 21-D a Molins de Rei han tingut menys incidències que de costum, encara que ha donat per algunes anècdotes. Els col·legis s’han omplert com mai de votants però també de representants dels partits polítics. ERC ha desplegat 100 apoderats per fer un recompte paral·lel i Ciutadans n’ha portat 8 en autocar des de Múrcia.

ERC i l’independentisme guanyen les eleccions del 21D a Molins de Rei

Els resultats de les eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre del 2017 a Molins de Rei han donat la victòria a Esquerra Republicana amb un 27%. Junts per Catalunya i Ciutadans empaten en les següents posicions amb un 20%. Tot i l’augment en un 5% de la participació, el suport a l’independentisme és exactament el mateix que el 27-S: un 53%.

El Sindicato Andaluz de Trabajadores crida a votar independència al barri del Canal

En un acte del Comitè de Defensa de la República al barri del Canal de Molins de Rei, el secretari general del sindicat ha animat a la “ruptura amb el règim” votant la CUP i altres partits independentistes. Des de les Marchas por la Dignidad de Asturias creuen que l’independentisme “obre les portes al conjunt de territoris de l’estat espanyol en la lluita contra l’atur, la precarietat i la repressió”.