Política

Totes les notícies i informacions sobre l’actualitat política de Molins de Rei.

ERC porta al Parlament la reivindicació de la zona 1

Anna Simó (ERC) va atendre als mitjans de comunicació a la Fira d'Entitats de la Fira de la Candelera // David Guerrero

ERC presenta una bateria d’iniciatives parlamentàries demanant la inclusió de Molins de Rei a la zona tarifaria 1 de transport públic. Els republicans proposen una resolució per reconsiderar el sistema de corones vigent i acabar amb el greuge comparatiu que pateix Molins de Rei amb la resta de municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

La senadora d’Entesa Mònica Almiñana analitza a fons la llei Gallardón

Mònica Almiñana acompanyada de la regidora Jessica Revestido // Jose Polo

La senadora socialista, responsable de la sectorial de Sanitat d’Entesa al Senat, acusa al PP de voler “tornar a la prehistòria” i diu que la llei Gallardón tracta a les dones com “idiotes” en una xerrada realitzada a la Federació Obrera. Xavi Paz destaca la “mobilització” contra la nova legislació que s’ha generat a Molins de Rei.

El PSC organitza dues xerrades per denunciar la llei Gallardón

Taula plena de militants socialistes durant el cafè-tertúlia // Jose Polo

L’agrupació local del PSC organitza dos actes per denunciar l’atac de la llei Gallardón als drets de les dones. En el primer es posen sis casos pràctics de dones amb intenció d’avortar i es debat sobre les conseqüències de la nova regulació i en el segon es coneix la legislació a fons de la mà de la senadora Mónica Almiñana.

Reviu el ple municipal del mes de març

Viu Molins de Rei t’ofereix la gravació íntegra del ple municipal del mes de març del 2014, el resumeix en tweets i fa un recull dels realitzats per regidors i grups polítics utilitzant l’etiqueta #plemolins.