Política

Totes les notícies i informacions sobre l’actualitat política de Molins de Rei.

Puigdemont es desfà en elogis a la Fira de la Candelera

Puigdemont fullejant l'anuari Viu Molins de Rei 2015 // Marc Pidelaserra

El President de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha visitat la 165a Fira de la Candelera, la qual considera que és “un assumpte d’interès nacional”. Puigdemont s’ha desfet en elogis a la Fira i ha explicat que “hi veu els mateixos ingredients de l’èxit” que té Catalunya.

Surt a la llum l’anuari Viu Molins de Rei 2015

portada anuari viu molins de rei 2015

Ja la venda, al preu de cinc euros i gratuït per a socis, l’anuari Viu Molins de Rei 2015, el llibre revista que resumeix l’actualitat de Molins de Rei. Les eleccions municipals, les obres de Les Guardioles, la consolidació d’Estel Solé, el servei de biomassa a La Granja i l’ascens del femení del Molins de Rei CF són alguns dels temes.

El minut a minut del ple municipal del mes de gener

Pere García ICV últim ple municipal

Viu Molins de Rei t’ha explicat en directe a través de Twitter el ple municipal del mes de gener. Ara les millors piulades serveixen per resumir el debat marcat pel comiat de Pere García (Iniciativa), la baixada del preu del servei de biomassa, el vot en contra de CDC a una moció a favor de l’escola pública i l’aprovació d’una moció d’ERC per lluitar contra el malbaratament alimentari. Pròximament, vídeo en HD.