Política

Totes les notícies i informacions sobre l’actualitat política de Molins de Rei.

La CUP es desmarca d’un possible front d’esquerres

Lucas Silvano (Podemos) i Àlex Maymó (CUP) escolten una intervenció d'EUiA // Jose Polo

Els militants de la CUP mostren els seus recels davant la proposta de confluència d’esquerres que els vincularia, entre altres partits, amb Iniciativa. La assemblea oberta del partit no desvetlla quines seran les seves cartes de cara a les eleccions municipals de maig del 2015.

L’Ajuntament estrena un compte corporatiu a Twitter

Imatge del compte de l'Ajuntament de Molins de Rei a Twitter // Viu Molins de Rei

L’Ajuntament de Molins de Rei ha activat un perfil corporatiu a Twitter com a nova via de comunicació amb la ciutadania. És la primera incursió de l’Ajuntament a les xarxes socials, un espai on la majoria de consistoris estan presents des de fa temps i on l’agrupació local de CiU feia servir perfils falsos fins ser descoberts.

Militants d’Iniciativa impulsen la marca Guanyem Molins

Jordi Castellvi, de Guanyem Molins, durant la roda de premsa // Jose Polo

Un grup de persones vinculades o amb passat a Iniciativa presenten el col·lectiu Guanyem Molins fent una crida a la “confluència d’esquerres”. Alguns partits d’esquerres mostren el seu malestar per intentar apropiar-se de la marca que ha fet furor a Barcelona.

Reviu el ple municipal del mes de setembre

Viu Molins de Rei ofereix la gravació íntegra del ple municipal del mes de setembre del 2014 i el resumeix a través de Twitter, amb un recull dels comentaris realitzats sota l’etiqueta #plemolins.