Política

Totes les notícies i informacions sobre l’actualitat política de Molins de Rei.

El cens d’habitatges buits aprovat el 2012 no estarà llest fins al desembre

El bloc de pisos es troba en mal estat // Jose Polo

La Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Molins de Rei fa quatre mesos que creuen dades per elaborar un cens d’habitatges buits i ara comencen el treball de camp. La mesura inclosa al Pla Local d’Habitatge, aprovat al novembre de 2012, i reclamada per la PAH i l’oposició, no estarà llesta fins al desembre.

L’oposició critica l’estructura política de l’Ajuntament

L’estructura política continuista de la sociovergència no agrada a la majoria de l’oposició. Alguns partits segueixen demanant una reducció d’àrees. El repartiment de poder entre CiU i PSC, la falta de dones a les presidències d’àrees i el fet que hi hagi cinc tinències d’alcaldia són altres de les crítiques.

En directe: ple municipal Molins de Rei juny 2015

Ple Municipal Molins de Rei abril 2015

Segueix en directe a través d’streaming o Twitter la retransmissió en directe del ple municipal de Molins de Rei de juny de 2015. És la primera sessió plenària després de la constitució i la investidura de l’alcalde i en ella s’aprovarà e nou cartipàs municipals i els grups polítics donaran la seva visió sobre l’estructura política de l’Ajuntament.

L’Ajuntament manté l’estructura organitzativa amb quatre grans àrees

L'equip de govern format per CiU i PSC a les portes de l'Ajuntament // Jose Polo

L’Ajuntament de Molins de Rei ha presentat un cartipàs municipal pel mandat 2015-2019 sense grans canvis. Es manté la divisió de les responsabilitats en quatre grans àrees (dos en mans del PSC i dos de CiU) amb regidors dels dos partits en cadascuna d’elles. A més, es creen dues noves regidories: Participació i Qualitat i Transparència.