Política

Totes les notícies i informacions sobre l’actualitat política de Molins de Rei.

Joan Ramon Casals: “Els que generen alarma social sobre Les Guardioles governen a l’AMB”

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, arriba a la cita amb els periodistes amb un cafè a la mà, com és habitual en ell a mitja tarda. Home de costums, tornarà a compaginar la seva feina d’alcalde amb altres responsabilitats. En aquest cas una ben especial: ser diputat al Parlament de Catalunya. Comença l’entrevista amb empenta però se li fa llarga, sobretot davant les reiterades preguntes sobre les qüestionades obres de Les Guardioles de la part final. Tot i això, respon a tot. Ja té experiència a l’alcaldia i això l’ha fet més serè amb la premsa. De fet, ja ni critica Oriol Junqueras.

El minut a minut del ple municipal sobre les ordenances 2016

Viu Molins de Rei ha fet la retransmissió en directe a través de Twitter del ple municipal extraòrdinari on s’han debatut les ordenances 2016. Ara ho pots reviure gràcies la gravació en vídeo íntegre en alta resolució i amb el resum de les millors piulades fetes ahir.

Josefina Pérez i Jordi Pedrol lideren la nova Iniciativa per Molins de Rei

Josefina Pérez, moderant la reunió setmanal // Elisenda Colell

La direcció del partit es renova per complet després dels desastrosos resultats municipals. S’incorporen dos nous coordinadors, Josefina Pérez i Jordi Pedrol, a més de cares noves com Helena Ribé, Júlia Fernández o Ramon Vila. Des del mes de juny han abandonat el local del carrer Molí perquè no se’l poden permetre i ara es reuneixen a la Federació Obrera.

Molins Camina torna a posar en dubte la viabilitat de Les Guardioles

El nou barri de Les Guardioles des del cel // Ajuntament de Molins de Rei

El partit municipal format per Podemos, Equo i Procés Constituent qüestiona el plantejament demogràfic i econòmic de la construcció del nou barri de Les Guardioles perquè està “sobredimensionat”. També diuen que l’Ajuntament encara ha de cobrar 1,6 milions d’euros de l’Impsol i demanen respostes a l’equip de govern.