Opinió

Els millors articles d’opinió sobre Molins de Rei.

El somni d’una vila idíl·lica

Fora de registre - Isaac Arriaza

En forma d’innocent calendari parcialment il·lustrat, l’equip de govern, el tripartit patriòtic, ens proposa un recorregut expiador –una autèntica gimcana de la bonhomia- al llarg d’un seguit de causes nobles que transformaran, sense cap mena de dubte, el nostre municipi en un lloc millor.

8 de març, jo faig vaga

Els i les socialistes molinencs donem suport a aquest vaga. Tenim un motiu clar: prioritzem la lluita per la igualtat real de drets i oportunitats entre dones i homes, i la lluita contra la violència masclista i la discriminació laboral. Som socialistes i per tant som feministes.

En resposta a Carles Ruiz dels Tres Tombs

Que els carruatges dels Tres Tombs pesin o no pesin és secundari. Simplement, un cavall (ni cap altre animal) no ha de ser explotat per satisfer cap caprici humà. Tota utilització dels animals per a qüestions humanes és il·legítim, perquè consisteix en obligar a un individu a realitzar unes tasques en les quals no hi té cap interès. Tot això, a banda dels cavalls que ja han mort en aquest tipus d’activitats.

Tres Tombs, poca broma!

La flaire de pixapí ha arribat a les mateixes institucions, a càrrec de persones que desconeixen les arrels del poble de Catalunya i la mateixa essència dels animals que, recordem, es beneeixen però, tot i aquesta voluntat de profunda estima, volen fer-la desaparèixer.

El nostre Carnestoltes

Tenim tots els elements damunt la taula per tenir un Carnestoltes diferent a la resta, amb esperit propi, com podrien ser els de Vilanova, Sitges, Solsona, Torelló, etc