Opinió

Els millors articles d’opinió sobre Molins de Rei.

Dos anys per millorar la vila!

Tenim al davant un mur que no escolta o, dit d’una altra manera: un pacte de govern (CIU+PSC) o, en aquest cas, d’interessos que no ens entén. La veritat és que no ens entén perquè viuen en una realitat paral·lela.

La destrucció encoberta del patrimoni del Molí

L’edifici original de l’antiga fàbrica del Molí s’ha anul·lat completament pel que fa a l’estructura, encara que a simple vista no sembli així. Altres despropòsits fan que hagi perdut tota la seva originalitat constructiva.

Sempre mirant a terra

Fora de registre - Isaac Arriaza

Cada cop menys llibres o diaris en paper a les nostres mans. Potser seria interessant preguntar-nos si podem continuar anomenant (nova) biblioteca el que segurament esdevindrà –simplement– una gran sala de wi-fi amb taules, cadires i butaques.

És Molins de Rei accessible?

Creieu que és normal que se’ns impedeixi l’accés a tants llocs? Propietaris d’establiments, polítics, no creieu que s’hauria de fer alguna cosa per solucionar aquesta discriminació?

Carles Martínez: El mal gust s’instal·la a la plaça del Palau

L’enderrocada torre de la cantonada del Foment/Terraplè i amb la construcció aturada; una mal aconseguida rehabilitació d’una indústria de la plaça del Palau; l’anunci dels milers d’euros que ens caldrà aconseguir per rehabilitar la façana del Palau de Requesens… Massa despropòsits, molta propaganda i pocs fets!

Les bosses de plàstic es cobren a part

Fora de registre - Isaac Arriaza

Quan vaig tornar a disposar de tots els sentits per centrar l’atenció al que estava passant, vaig veure com aquella cosa s’inflava i es desinflava. Un moviment ràpid i precís. Obert i tancat. Dintre i fora. Era una bossa de plàstic blanca, com les típiques dels supermercats.