Opinió

Els millors articles d’opinió sobre Molins de Rei.

Josep Raventós: Recuperem l’aigua

Josep Raventós

El model que tenim no funciona: no serveix per tenir aigua de millor gust, no ha servit per millorar suficientment la xarxa de distribució, ha provocat la pèrdua de control del servei per part dels serveis tècnics municipals, i està provocant un augment de tarifa inassumible. Reclamem el debat ciutadà promès respecte al sistema de gestió, amb totes les cartes sobre la taula i on es contempli l’empresa municipal.

Anna Arriola: Què se n’ha fet del Club Natació Molins?

AnnaArriola

No entenc per quins motius es mutila la participació femenina en la vida esportiva del club amb l’eliminació de la secció de waterpolo femení. No entenc perquè s’aposta en mantenir un equip absolut en primera nacional a qualsevol preu i amb un cost econòmic desmesurat. Com a conseqüència d’aquesta manera de fer, molts esportistes han marxat.

Francesc Castellana: Santa Creu d’Olorda, una reivindicació de l’Ajuntament de Molins de Rei

la foto

Em pregunto el perqué ara volem incloure en el nostre terme municipal l’ermita de Santa Creu, i si som capaços de finançar en solitari la seva reconstrucció en aquests moments de crisi. Em sembla que comencem la casa per la teulada, sinó és qué no fem un pas enrere, al convertir-ho en un problema de límits del terme municipal. El fonamentalisme identitari no té límits en la seva ingenuïtat.

Joan Albert Barrios: Proposta de desobediència civil

joan albert barrios

La propuesta de insumisión civil se basa en ejercer presión a las instituciones oficiales que la ciudadanía tiene más próximas. Para simbolizar y mostrar el rechazo de los ciudadanos representados en dicho ayuntamiento/distrito a la nueva coronación sin previo referéndum, este deberá substituir su bandera española oficial por una bandera blanca.

Josep Raventós: Davant les eleccions europees

Josep Raventós

Hi ha una confusió interessada entre els interessos de determinats partits polítics (coincidents amb els de la Comissió Europea i la Troica) que han decidit concórrer en aquestes eleccions amb el procés d’Independència iniciat a Catalunya i la suposada necessitat de votar en aquestes eleccions. Ens sembla molt més útil invertir les nostres energies en el Multireferèndum que es celebrarà el mateix dia.

Óscar Alcuña: Defensem Europa amb les urnes

IMG_20140512_113851 (2)

Els resultats de participació a les eleccions europees a Molins de Rei són, des de un punt de vista democràtic, esfereïdors. A l’any 2004 la participació va ser de només un 41% i a l’any 2009 encara es va reduir més, al ser tan sols d’un 40,42%