Opinió

Els millors articles d’opinió sobre Molins de Rei.

Miguel Ángel Pozo: El canvi és ara

Miguel Ángel Pozo, militant de Molins Camina // Miguel Ángel Pozo

Ens hem auto-imposat un límit de despesa en aquesta campanya de 1.500€. Volem fer les coses bé i és per això que aquests diners no els hem demanat de cap manera a bancs o caixes en forma de crèdit, no volem ser còmplices d’aquells que no tenen escrúpols en desnonar una família per que no pot fer front al pagament de la seva casa.

Daniel Sánchez: Fem foc nou contra la corrupció

Daniel Sánchez foto Viu Molins de Rei

Em resulta indignant que, mentre nosaltres lluitem per la unitat i la convivència entre tots els pobles d’Espanya, hi hagi gent a 600 km que s’ha aprofitat del seu càrrec, en nom del PP, per fer el seu agost particular. Per a ells, només tinc paraules de condemna i rebuig, i espero que la justícia actuï amb contundència.

Joan Barrios: Per al PSC, Molins primer

Joan Barrios PSC Molins de Rei

Amb realisme, rigor, eficàcia, compromís i passió per la bona feina, les coses surten millor. I encara més, si arribem –tots plegats- a generar una bona complicitat entre la gestió municipal i la participació ciutadana. Aquesta ha de ser la clau d’èxit per al futur de Molins de Rei.

Lluís Carrasco: Es possible governar sense planificar?

LluisCarrasco febrer 2015

Sembla que els nostres actuals governants s’hagin oblidat d’allò que nosaltres entenem vital per a una Vila: la planificació. No podem anar improvisant constantment i fent actuacions sense debat, sense consens, sense la necessària racionalitat i sense la imprescindible planificació.

Daniel Sánchez: Doble unitat, doble moral

Daniel Sánchez foto Viu Molins de Rei

L’alcalde i el seu equip de Govern municipal haurien de respectar més la pluralitat de la nostra vila. Fets com el de les banderes no són aïllats, no lliguen amb l’esperit de la unitat que ell subscriu quan es tracta de la nostra comarca i contradiuen el seu lema de campanya.

Arran Molins: Abril Roig, el jovent en lluita contra la precarietat laboral

destacat

Hem de mirar d’ajuntar-nos, de teixir xarxes de suport mutu i plantar cara a aquesta situació de desigualtat que ens escanya cada cop més. Hem de deixar clar a la patronal que de les nostres lluites de resistència d’avui, demà es convertiran en la nostra força per acabar amb l’explotació laboral i els seus privilegis sobre les treballadores.