Opinió

Els millors articles d’opinió sobre Molins de Rei.

Sònia Farré: Rigau, jo avaluo, tu no!

Rigau, tu no ens has de dir als docents si els nostres joves superen o no l’etapa de l’ESO; ho decidim nosaltres en funció dels objectius que marca l’etapa. Jo avaluo als meus alumnes i no els penalitzaré per haver trobat una manera més efectiva que nosaltres, els docents, de protestar contra les teves retallades en educació.

Toni de la Flor: L’Assemblea Nacional Catalana

A Molins de Rei tenim la sort d’estar com a assemblea territorial (AT) de l’ANC sota el nom de “Molins de Rei per la Independència” des de la seva constitució, el març del 2012. Hem anat creixent en nombre de socis de ple dret i també en simpatitzants i col·laboradors.

Jaume Solé: Corones tarifàries perverses

jaume sole

El sistema de zones tarifaries per corones és discriminatori. El problema no rau en el sistema en si, si no en la perversió que hi ha quan s’apliquen criteris de cost que beneficien clarament als desplaçaments a Barcelona i penalitzen als trajectes a les rodalies.

Asier Baiona: Prohoms molinencs

asier foto 4

L’alcalde Joan Ramon Casals jugant el paper de cacic de poble enlloc d’allò que el seu càrrec representa, on hauria de buscar el consens, justificava l’elecció del mossèn com a pregoner de la Fira dient que era una manera d’agrair “els serveis prestats” per part de l’església. 75 anys després i pareix que no ha canviat res. “Todo atado y bien atado”.

Jesús Cardona: Què, com ha anat la Fira?

jesus_2012 - copia

Proposo als organitzadors que l’any vinent es creï un concurs literari sobre experiències, observacions i vivències de la Candelera. Hi ha més de 300.000 visions diferents de la Fira. La Fira és molt més que un intercanvi comercial. Aquest amor centenari ve de molt lluny i mereix un gruix literari.