Opinió

Els millors articles d’opinió sobre Molins de Rei.

Pep Puiggarí: La prioritat del meu temps

pep puiggari

La sensació que en el Ple Municipal passem excessiva estona debaten mocions externes a la Vila i fent política de país, estatal o internacional és constant. Qui es vulgui dedicar a esferes més allunyades, que es presenti al Parlament o al Congrés dels Diputats.

Jordi Castellví: Mig any de confluència social

Jordi Castellví

Amb generositat i compromís podem avançar i consolidar els llaços d’acord. Si mantenim ferma la voluntat i la capacitat de parlar d’idees i no d’estratègies electorals haurem fet una bona part del camí cap a la confluència social de les esquerres.

Roger Castillo: L’enemic del poble

Roger Castillo discurs

L’alcalde passa a l’atac. Clàssica estocada electoralista d’acusar d’electoralista tothom que pensa diferent. Adaptació de la màxima antiterrorista de Bush en el municipalisme: o estàs amb mi o contra els interessos de la vila. Tothom dempeus davant la magnitud del drama. Ja som l’enemic del poble d’Ibsen, que redescobrirem amb perspectiva d’acusats durant la propera Fira de la Candelera.

Eduard Suàrez: Carta oberta al meu alcalde

Eduard Suarez

Benvolgut alcalde, els pressupostos, des del meu punt de vista, disten molt de ser els pressupostos socials que els molinencs necessitem. Vostè, amb el PSC i el PP, han fet uns pressupostos de cara a la galeria (som a pocs mesos de les eleccions) per solucionar coses que són molt vistoses (però no per això urgents) i han deixat de banda les més importants, que són les persones.

Centre d’Estudis del Baix Llobregat: 40è aniversari

rp_centre-estudis-comarcals-baix-llobregat.jpeg

En la celebració del 40è aniversari ens cal recuperar la il·lusió dels anys fundacionals, ens cal el compromís de més persones associades i el suport de nous mecenatges, per donar continuïtat a aquest projecte cultural i cívic col·lectiu, que ens ajudarà a projectar i a preservar la comarca i el seu patrimoni per a les futures generacions. No escatimem cap esforç, la dignitat de la comarca s’ho val.

Josep Raventós: Recuperem l’aigua

Josep Raventós

El model que tenim no funciona: no serveix per tenir aigua de millor gust, no ha servit per millorar suficientment la xarxa de distribució, ha provocat la pèrdua de control del servei per part dels serveis tècnics municipals, i està provocant un augment de tarifa inassumible. Reclamem el debat ciutadà promès respecte al sistema de gestió, amb totes les cartes sobre la taula i on es contempli l’empresa municipal.

Anna Arriola: Què se n’ha fet del Club Natació Molins?

AnnaArriola

No entenc per quins motius es mutila la participació femenina en la vida esportiva del club amb l’eliminació de la secció de waterpolo femení. No entenc perquè s’aposta en mantenir un equip absolut en primera nacional a qualsevol preu i amb un cost econòmic desmesurat. Com a conseqüència d’aquesta manera de fer, molts esportistes han marxat.

Francesc Castellana: Santa Creu d’Olorda, una reivindicació de l’Ajuntament de Molins de Rei

la foto

Em pregunto el perqué ara volem incloure en el nostre terme municipal l’ermita de Santa Creu, i si som capaços de finançar en solitari la seva reconstrucció en aquests moments de crisi. Em sembla que comencem la casa per la teulada, sinó és qué no fem un pas enrere, al convertir-ho en un problema de límits del terme municipal. El fonamentalisme identitari no té límits en la seva ingenuïtat.