Opinió

Els millors articles d’opinió sobre Molins de Rei.

Mario Aguilera: Pau Vila, la biblioteca possible per a tots

Mario Aguilera

Incloure l’estructura administrativa a l’edifici del Molí junt amb la biblioteca em sembla que no seria una decisió encertada. Es corre el risc de donar a la biblioteca una imatge d’oficialitat i de que la cultura està institucionalitzada que no seria apropiada per a ningú, tampoc per als polítics.

Marc Rebulà: On és la participació ciutadana?

Marc Rebulà ERC Molins de Rei cuadrat

Com a ciutadà de Molins de Rei no he pogut ni incidir, mitjançant la meva opinió, en cap presa de decisió que ha fet aquest govern. Sempre han presentat els seus projectes (biblioteca, Les Guardioles, pressupostos…) un cop decidits. Per tant, no hi ha participació!

Pep Puiggarí: La prioritat del meu temps

pep puiggari

La sensació que en el Ple Municipal passem excessiva estona debaten mocions externes a la Vila i fent política de país, estatal o internacional és constant. Qui es vulgui dedicar a esferes més allunyades, que es presenti al Parlament o al Congrés dels Diputats.

Jordi Castellví: Mig any de confluència social

Jordi Castellví

Amb generositat i compromís podem avançar i consolidar els llaços d’acord. Si mantenim ferma la voluntat i la capacitat de parlar d’idees i no d’estratègies electorals haurem fet una bona part del camí cap a la confluència social de les esquerres.