Opinió

Els millors articles d’opinió sobre Molins de Rei.

Carles Martínez: El mal gust s’instal·la a la plaça del Palau

L’enderrocada torre de la cantonada del Foment/Terraplè i amb la construcció aturada; una mal aconseguida rehabilitació d’una indústria de la plaça del Palau; l’anunci dels milers d’euros que ens caldrà aconseguir per rehabilitar la façana del Palau de Requesens… Massa despropòsits, molta propaganda i pocs fets!

Les bosses de plàstic es cobren a part

Fora de registre - Isaac Arriaza

Quan vaig tornar a disposar de tots els sentits per centrar l’atenció al que estava passant, vaig veure com aquella cosa s’inflava i es desinflava. Un moviment ràpid i precís. Obert i tancat. Dintre i fora. Era una bossa de plàstic blanca, com les típiques dels supermercats.

Un reconeixement a la tasca de sensibilització

Davant la impotència provocada per les fronteres burocràtiques sumades a les físiques, què pot fer Molins Acull? Sensibilitzar. No li resol la vida a una persona amb noms i cognoms però és fonamental per tractar d’aconseguir que algun dia canviïn les coses.

Es capfiquen a mirar-se el melic (i no veuen la pobresa)

Fora de registre - Isaac Arriaza

Es ven vila a la riba est del riu Llobregat. Compromesa, solidària, acollidora (de refugiats, sempre i quan es puguin rendibilitzar políticament), participativa (com a mínim, un 8%), pròspera econòmicament i sense delinqüència. Blanca, sobiranista i de classe mitjana (petit burgesa, vull dir).

Blocs de deu

En reiterades ocasions ens han preguntat perquè no fèiem editorials a l’estil de la premsa més tradicional. La resposta sempre ha estat clara: tenim una línia editorial però, d’editorials, no en fem; les opinions les tenen les persones, no els mitjans.