Opinió

Els millors articles d’opinió sobre Molins de Rei.

Mireia Romo: Comiat feminista

Plego perquè no vull poder amb tot. No vull ser una regidora perfecta, una treballadora perfecta, filla, germana, amiga, companya, camarada i activista perfecta, seguint els estàndards que serien esperables en un sistema productivista com aquest. I convertir-me, amb una façana immillorable, en una superdona d’aquelles dels anuncis sexistes de detergent, que en el fons, a tots agrada una mica.

Roger Castillo: Una renúncia per no renunciar a res

Per tot plegat, la renúncia a l’acta de regidor del dijous era necessària. Per trencar lligams no desitjats, per guanyar perspectiva política, per recuperar la calma, per cuidar-me una mica més. Que d’això es tracta: de recuperar forces i d’estar en plenes condicions per combatre les estructures polítiques i els governs que ens condemnen a la precarietat. Una renúncia per a no renunciar a res.

Júlia Fernández: Polítiques socials, sí. Política bruta, no

Si us plau, senyors de Convergència, no facin d’oposició a l’oposició, mirin el seu melic i les retallades socials que vostès i els seus governs han defensat, i com aquestes retallades han fet que els ajuntaments hagin tingut que assumir el que el seu govern ha deixat de fer per garantir els drets socials de la ciutadania.