Opinió

Els millors articles d’opinió sobre Molins de Rei.

Crònica d’una violació anunciada

La incompetència en el disseny de polítiques públiques de l’Ajuntament de Molins de Rei ha propiciat el desastre. Només era una qüestió de temps que el drama ocorregués, però tenim la responsabilitat col•lectiva d’evitar que NI UNA MÉS l’hagi de tornar a patir.

El somni d’una vila idíl·lica

Fora de registre - Isaac Arriaza

En forma d’innocent calendari parcialment il·lustrat, l’equip de govern, el tripartit patriòtic, ens proposa un recorregut expiador –una autèntica gimcana de la bonhomia- al llarg d’un seguit de causes nobles que transformaran, sense cap mena de dubte, el nostre municipi en un lloc millor.

8 de març, jo faig vaga

Els i les socialistes molinencs donem suport a aquest vaga. Tenim un motiu clar: prioritzem la lluita per la igualtat real de drets i oportunitats entre dones i homes, i la lluita contra la violència masclista i la discriminació laboral. Som socialistes i per tant som feministes.

En resposta a Carles Ruiz dels Tres Tombs

Que els carruatges dels Tres Tombs pesin o no pesin és secundari. Simplement, un cavall (ni cap altre animal) no ha de ser explotat per satisfer cap caprici humà. Tota utilització dels animals per a qüestions humanes és il·legítim, perquè consisteix en obligar a un individu a realitzar unes tasques en les quals no hi té cap interès. Tot això, a banda dels cavalls que ja han mort en aquest tipus d’activitats.