Opinió

Els millors articles d’opinió sobre Molins de Rei.

8 de març, jo faig vaga

Els i les socialistes molinencs donem suport a aquest vaga. Tenim un motiu clar: prioritzem la lluita per la igualtat real de drets i oportunitats entre dones i homes, i la lluita contra la violència masclista i la discriminació laboral. Som socialistes i per tant som feministes.

En resposta a Carles Ruiz dels Tres Tombs

Que els carruatges dels Tres Tombs pesin o no pesin és secundari. Simplement, un cavall (ni cap altre animal) no ha de ser explotat per satisfer cap caprici humà. Tota utilització dels animals per a qüestions humanes és il·legítim, perquè consisteix en obligar a un individu a realitzar unes tasques en les quals no hi té cap interès. Tot això, a banda dels cavalls que ja han mort en aquest tipus d’activitats.

Tres Tombs, poca broma!

La flaire de pixapí ha arribat a les mateixes institucions, a càrrec de persones que desconeixen les arrels del poble de Catalunya i la mateixa essència dels animals que, recordem, es beneeixen però, tot i aquesta voluntat de profunda estima, volen fer-la desaparèixer.

El nostre Carnestoltes

Tenim tots els elements damunt la taula per tenir un Carnestoltes diferent a la resta, amb esperit propi, com podrien ser els de Vilanova, Sitges, Solsona, Torelló, etc

Reflexions en veu alta

Carles Ros i Josep Raventós (CUP Molins de Rei) // Dan Costa -- Ajuntament de Molins de Rei

Tenim l’oportunitat de posar a prova i executar, amb les nostres pròpies mans i la força de la unitat popular, el que fa temps que proposem. Liderar les regidories responsables dels canvis que volem aplicar faria que estigués a les nostres mans. Cal tenir en compte, també, el poc més d’un any que queda per les properes eleccions.

Coherència absoluta

Fora de registre - Isaac Arriaza

L’alcalde, Joan Ramon Casals, fa mèrits de cara a la graderia independentista, afamada, desitjosa de viure una eterna experiència catàrtica (celebració-adoració messiànica-manifestació), una mena de clímax in aeternum fins al final dels temps (és a dir, fins a la independència). O de cara al seu partit, més aviat.

Córrer per fugir

Fora de registre - Isaac Arriaza

En creuar, i després de recuperar lleugerament la respiració, vaig alçar la mirada i vaig tornar-la a veure, de mida considerable, penjant d’un balcó a la cantonada del carrer Molí. De nou, banderes.