General

Totes les notícies de Molins de Rei, publicades per Viu Molins de Rei. Actualitat de Molins de Rei i informació de la vila.

Meteorologia, màgia i cinema també mariden amb el vi

Escudé i Usert durant la sessió // Jose Polo

La 165a Fira de la Candelera incorpora per primera vegada l’activitat “Experiències amb vi”, que combina la beguda amb diferents elements no habituals. La iniciativa allarga la mostra molinenca més enllà del tradicional cap de setmana.

El Carnestoltes no emmascara la Fira de la Candelera

Perruques i disfresses es colen a la 165a Fira de la Candelera que ha tingut menys visitants però on la majoria dels firaires reconeixen que no han notat una baixada de les vendes. L’afluència de públic també varia en funció del sector però enlloc es plasma l’anhelada recuperació econòmica.

Un client més gurmet fa caliu a la Fira de Vins

La Fira de Vins de la Candelera es consolida com un espai de trobada on la degustació s’emporta els beneficis. Els expositors estan contents amb l’afluència de públic i els que fa més anys que hi són asseguren que el client cada cop es fa més l’expert.

Els drons aterren a la Candelera

Un infant, provant la visibilitat a distància d'un drone // Elisenda Colell

La novetat dels drons i les ales de vol han causat autèntica sensació a la Fira d’Innovació, ubicada al pati de l’escola El Palau. Una empresa amb segell molinenc exposa els seus productes, amb la voluntat de demostrar que aquests aparells no són joguines.

Puigdemont es desfà en elogis a la Fira de la Candelera

Puigdemont fullejant l'anuari Viu Molins de Rei 2015 // Marc Pidelaserra

El President de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha visitat la 165a Fira de la Candelera, la qual considera que és “un assumpte d’interès nacional”. Puigdemont s’ha desfet en elogis a la Fira i ha explicat que “hi veu els mateixos ingredients de l’èxit” que té Catalunya.

Frutales Duran guanya el concurs de planter per enèsima vegada

Foto de família dels guanyadors del concurs de planter amb les autoritats // David Guerrero

Viveros Frutales Duran torna a guanyar, un any més, el primer premi del concurs de planter en la modalitat d’arbres fruiters. Vivers Itxart torna a la primera posició en la categoria de planter de jardineria després de caure a l’anterior edició. Planters Grill és el guanyador del planter d’hortícoles.