General

Totes les notícies de Molins de Rei, publicades per Viu Molins de Rei. Actualitat de Molins de Rei i informació de la vila.

La senadora d’Entesa Mònica Almiñana analitza a fons la llei Gallardón

Mònica Almiñana acompanyada de la regidora Jessica Revestido // Jose Polo

La senadora socialista, responsable de la sectorial de Sanitat d’Entesa al Senat, acusa al PP de voler “tornar a la prehistòria” i diu que la llei Gallardón tracta a les dones com “idiotes” en una xerrada realitzada a la Federació Obrera. Xavi Paz destaca la “mobilització” contra la nova legislació que s’ha generat a Molins de Rei.

S’implanta el Projecte Espai per donar suport psicològic als aturats

Moment de la signatura del conveni entre SUPORT, Ajuntament i Creu Roja // Ajuntament de Molins de Rei

Els aturats amb risc d’exclusió social tindran la possibilitat de rebre atenció psicològica de forma gratuita al Punt de Suport a les Famílies de la Creu Roja. El projecte Espai de l’associació Suport es farà realitat gràcies a un conveni de col·laboració entre aquesta entitat, la Creu Roja i l’Ajuntament.

El PSC organitza dues xerrades per denunciar la llei Gallardón

Taula plena de militants socialistes durant el cafè-tertúlia // Jose Polo

L’agrupació local del PSC organitza dos actes per denunciar l’atac de la llei Gallardón als drets de les dones. En el primer es posen sis casos pràctics de dones amb intenció d’avortar i es debat sobre les conseqüències de la nova regulació i en el segon es coneix la legislació a fons de la mà de la senadora Mónica Almiñana.