General

Totes les notícies de Molins de Rei, publicades per Viu Molins de Rei. Actualitat de Molins de Rei i informació de la vila.

El ple municipal dóna suport a la nova ILP de la PAH

Ramon Maglione, de la PAH Molins, durant la seva intervenció // Jose Polo

Tots els partits menys el PP es mostren a favor de la Iniciativa Legislativa Popular de la PAH que demana mesures per aturar els desnonaments i els talls de subministrament. L’Ajuntament diu tenir una comunicació fluida amb la plataforma però aquesta ho nega.

El minut a minut del ple municipal del mes de febrer

Imatge del ple municipal del mes de febrer // Jose Polo

Viu Molins de Rei ha emès en directe el ple municipal del mes de febrer. Reviu el debat polític gràcies a la gravació en vídeo i el resum minut a minut a través de Twitter utilitzant l’etiqueta #plemolins. Entre altres temes, Mònica Santamans s’acomiada, s’aprova una moció de la PAH Molins de Rei o la modificació del el Pla General Metropolità per poder urbanitzar Vallpineda.

Molins Camina veta Daniel Closa i Francisco Maya

Daniel Closa al faristol de la Federació Obrera // Jose Polo

L’assemblea de Molins Camina ha expulsat de la formació a Daniel Closa i Francisco Maya, impedint que puguin formar part de la llista electoral. Closa aspirava a liderar la formació i Maya a formar part de la llista en representació de l’associació d’aturats que vol impulsar.