General

Totes les notícies de Molins de Rei, publicades per Viu Molins de Rei. Actualitat de Molins de Rei i informació de la vila.

El programa de la Festa Major 2016 s’omplirà de música

Membres dels Dracs i Sergi Carós, fill del bateria Vicenç Carós, faran el pregó de la Festa Major // Jordi Julià

Els cinquanta anys dels Dracs i uns nous concerts organitzats pel Mulei al pati del Palau ompliran el programa de la Festa Major de Molins de Rei 2016 de música. Serà també la música la que tancarà la festa, substituint el ‘mapping’ a la façana del palau de Requesens, que tornarà a incloure un petit castell de focs.

L’Ajuntament no ha rebut cap queixa sobre l’actual oratori musulmà

Fins ara la Comunitat Islàmica ha estat fent servir el local de l'antic Punt Jove // Jordi Julià

En els gairebé tres anys que la Comunitat Islàmica ha fet servir l’antic Punt Jove com a centre de culte, l’Ajuntament no ha rebut cap queixa dels veïns. Els residents consultats per Viu Molins de Rei neguen “cap problema de convivència”. No obstant, es queixen del soroll, ja que el local no està insonoritzat.

El nou institut Lluís de Requesens en fotografies i vídeo

Des del passat 12 de setembre l’institut Lluís de Requesens s’ha traslladat a un nou edifici al barri del Canal. L’edifici, dissenyat per Batlle i Roig arquitectes, és més ample i lluminós que l’anterior. Tot i això, hi ha parts que es queden petites i molts materials s’han hagut d’aprofitar de l’antic institut.