General

Totes les notícies de Molins de Rei, publicades per Viu Molins de Rei. Actualitat de Molins de Rei i informació de la vila.

Continuen les mobilitzacions contra la llei mordassa

Una de les manifestants amb una pancarta // Jose Polo

Una concentració a la plaça de l’Ajuntament torna a evidenciar el malestar d’alguns col·lectius de Molins de Rei amb l’anomenada llei mordassa. Al desembre ja es va fer una altra mobilització similar i l’Ajuntament va aprovar una moció que la titllava de “franquista”.

El minut a minut del ple municipal de juliol

Ple Municipal Molins de Rei Juliol 2015

Reviu el ple municipal de Molins de Rei de juliol de 2015 gràcies a la gravació de l’streaming de Viu Molins de Rei i amb el resum de la transmissió a través de Twitter sota l’etiqueta #plemolins Les condicions d’entrenament de l’atletisme, els vehicles elèctrics o una moció de Ciutadans sobre la Ley de Banderas són alguns dels temes.

Jaume Coma, la creació escenogràfica i el bon treball fet a mà

Coma modelant la porta de l'infern // Carles J Pi

Jaume Coma i Guevara és un jove emprenedor dedicat en cos i ànima a l’escenografia teatral i a la creació de figures emblemàtiques de les nostres festes populars, a partir de la tradició del bestiari català, però sempre a la recerca de la renovació de les formes i d’una mirada artística molt particular, des del seu taller a les naus de Can Malvehy, a Molins de Rei.