General

Totes les notícies de Molins de Rei, publicades per Viu Molins de Rei. Actualitat de Molins de Rei i informació de la vila.

El mercat implica els esplais i el Cau en uns nous tallers infantils que aniran més enllà del Nadal

El Mercat Municipal de Molins de Rei reinventa la seva ludoteca infantil després de vuit anys, transformant-la en uns tallers adreçats a franges d’edat més àmplies i que tindran la col·laboració dels esplais Agrupa i MIB i el Cau. L’objectiu és “obrir-se al poble i treballar valors”. S’estrenen el 27 de desembre, però durant l’any tindran continuïtat.

Alfons Palau: “La transformació abans de sortir a l’escenari dels Pastorets és una sensació excepcional”

Alfons Palau porta lligat als Pastorets de Molins de Rei des que va néixer. Ha fet interpretat tots els papers en paral·lel a la seva edat, fins a arribar al d’Aram, el vell “avar i roí”. Creu que els Pastorets són una pinya i “tothom és important”, i mai ha dubtat a donar un cop de mà amb altres feines darrere l’escenari. La relació amb La Peni va començar per motius familiars i ha acabat sent la d’una colla d’amics que, encara que es trobin un cop l’any, mantenen el mateix caliu.

Unes eleccions plàcides amb més votants i apoderats que mai

Tot i fer-se en dia feiner, les eleccions al Parlament de Catalunya del 21-D a Molins de Rei han tingut menys incidències que de costum, encara que ha donat per algunes anècdotes. Els col·legis s’han omplert com mai de votants però també de representants dels partits polítics. ERC ha desplegat 100 apoderats per fer un recompte paral·lel i Ciutadans n’ha portat 8 en autocar des de Múrcia.