General

Totes les notícies de Molins de Rei, publicades per Viu Molins de Rei. Actualitat de Molins de Rei i informació de la vila.

Enquesta: Què s’ha de fer amb els murs de la Riera Bonet?

El festival Spray for Colours va omplir d’art urbà diversos murs del barri de la Riera Bonet. Alguns grafitis, sobretot la zona de murs lliures en què qualsevol podia fer-ne ús, han generat rebuig d’alguns veïns, entre ells la mateixa Associació de Veïns. L’Ajuntament està estudiant amb l’associació Interactu-art si fan alguna actuació per “rebaixar la pressió visual”. Què creus que caldria fer-hi?

El pla d’Igualtat s’adapta a la realitat de Molins de Rei

Comença el desplegament del pla d’Igualtat 2017-2021, aprovat el desembre del 2017, amb la constitució de la comissió de seguiment del pla. El document parteix de l’anterior però per primer cop s’adapta a la realitat específica de Molins de Rei i inclou indicadors per mesurar-ne el grau de compliment.

L’aigua serà més cara per a qui en gasti massa i tindrà descomptes socials

L'Ajuntament garanteix la pressió de l'aigua a tots els habitatges // Arxiu

Les noves tarifes de l’aigua seran més progressives: el preu per metre cúbic serà més car per als consums excessius i més barat per als baixos. També s’inclouen tarifes especials per a persones en situació de pobresa mentre que puja la tarifa dels comerços però en queden excloses les escoles. La tarifa d’aforament -per a persones sense comptador- puja fins a un 70% per penalitzar-los.

El Joc de Molins de Rei regalarà un vol amb helicòpter

El joc de l’Ateneu Mulei en què cada dia s’han de respondre preguntes relacionades amb Molins de Rei tindrà aquest any entre els premis un vol amb helicòpter. També hi haurà per primer cop una subscripció anual com a soci de Viu Molins de Rei. El joc acaba d’obrir inscripcions i començarà divendres 8.

La plaça del Molí es dirà ‘plaça de l’1 d’octubre’

El tripartit independentista ha acordat que Molins de Rei tingui una plaça en record a la votació de l’1 d’octubre de l’any passat. Serà a l’espai que envolta la fàbrica Ferrer i Mora, que no té nom oficial però es coneix com a plaça del Molí. Tota l’oposició considera que no hi ha consens i caldria esperar més temps per tenir “perspectiva històrica”.