General

Totes les notícies de Molins de Rei, publicades per Viu Molins de Rei. Actualitat de Molins de Rei i informació de la vila.

Tres activistes per la pau trepitgen Molins de Rei per deixar-hi petjada

Meir Margalit (al centre) durant la seva xerrada a la Federació Obrera // David Guerrero

Caddy Adzuba, Txema Urkijo i Meir Margalit han participat en diverses activitats a Molins de Rei per conscienciar sobre els drets humans i la pau a partir de la seva experiència en els conflictes al Congo, el País Basc i Palestina, respectivament. Tots tres han traslladat la idea de que la pau es construeix amb la lluita no violenta.

La CUP es desmarca d’un possible front d’esquerres

Lucas Silvano (Podemos) i Àlex Maymó (CUP) escolten una intervenció d'EUiA // Jose Polo

Els militants de la CUP mostren els seus recels davant la proposta de confluència d’esquerres que els vincularia, entre altres partits, amb Iniciativa. La assemblea oberta del partit no desvetlla quines seran les seves cartes de cara a les eleccions municipals de maig del 2015.

L’Ajuntament estrena un compte corporatiu a Twitter

Imatge del compte de l'Ajuntament de Molins de Rei a Twitter // Viu Molins de Rei

L’Ajuntament de Molins de Rei ha activat un perfil corporatiu a Twitter com a nova via de comunicació amb la ciutadania. És la primera incursió de l’Ajuntament a les xarxes socials, un espai on la majoria de consistoris estan presents des de fa temps i on l’agrupació local de CiU feia servir perfils falsos fins ser descoberts.