General

Totes les notícies de Molins de Rei, publicades per Viu Molins de Rei. Actualitat de Molins de Rei i informació de la vila.

Mor el comunicador molinenc Santy Porta

Santy Porta al seu arxiu rodejat de cintes de vídeo // http://minutsrevival.blogspot.com.es

Santy Porta mor als 58 anys víctima d’una greu malaltia. Va ser el fundador de la revista El Tot. La seva passió per la música el va portar a col·laborar amb diferents mitjans de comunicació com Ràdio Molins de Rei i Ràdio Barcelona. Fins ara feia el programa Minuts Revival a ETV.

Molins de Rei amb el Sàhara celebra 20 anys de solidaritat

Els tres nens que passen l'estiu a Molins de Rei i un de Barcelona acompanyats dels representants de Molins de Rei amb el Sàhara i el Front Polisario // David Guerrero

L’entitat Molins de Rei amb el Sàhara porta 20 anys acollint nens sahrauís durant els mesos d’estiu. Enguany són tres nens, els mateixos que l’any passat però lluny de la xifra d’acollits de fa anys. La tradicional festa solidària aquest cop ha estat més musical que mai, amb una batucada i concerts del cicle Músiques Invisibles.

Creades 19 empreses amb l’ajuda de la subvenció a nous autònoms

Els emprenedors de Rutes Pirineus acompanyats de les autoritats // Jose Polo

L’Ajuntament fa una valoració positiva del primer any de la nova línia d’ajuts a nous autònoms. S’han creat 19 empreses noves amb aquestes subvencions, que han comptat amb un pressupost de gairebé 19.000 euros. L’ajut es repetirà al 2015 i s’estudia posar una mica més de pressupost en el que queda de 2014.