Futbol

El CFS Molins 99 – Sant Vicenç és el partit de la jornada de Viu Molins de Rei

Jesús González i Dani Sánchez treuen de centre després de l'1 a 2 // Jose Polo

Viu Molins de Rei segueix amb l’esport local un cap de setmana més amb la cobertura de 4 partits en directe i l’elaboració de les posteriors cròniques. Hi haurà especial atenció al partit de futbol sala entre el CFS Molins 99 i el Sant Vicenç.. Els altres partits són:

Pescadores – Atlètic Incresa (futbol)

Molins de Rei CF – Abrera (futbol)

CE Molins de Rei – Esparraguera (bàsquet)

Joan Garcia: “Si hi ha algú que no vulgui tirar això endavant el més lícit és que ho digui”

Joan Garcia entrevista març 2014

Viu Molins de Rei entrevista a l’entrenador del Molins de Rei CF, Joan Garcia, tot just quan l’equip encara la recta final de temporada amb opcions d’ascens. Garcia fa una crida a la unitat i adverteix que “si hi ha algú que no vulgui tirar això endavant el més lícit és que ho digui”. L’entrenador també reconeix que ara el més important és “guanyar i no si l’equip fa un joc vistós”.

Guanyar, guanyar i tornar a guanyar

Els jugadors de l'Atlètic Incresa celebrant un dels gols del partit // Laura Fernández

Atlètic Incresa 6-0 Colegio Alemán

L’Atlètic Incresa va donar un cop d’autoritat en la segona part desequilibrant als tercers per la cua. A falta de 7 jornades, empaten a 53 punts amb l’Espluguenc i es despengen del tercer, el Pescadores, que va perdre aquesta jornada.

Sembrant èxits de futur

El Molins de Rei CF s'ha reforçat a consciència // Arxiu -- Molins de Rei CF

Les dues entitats de futbol de Molins de Rei compten amb plantilles femenines de categoria amateur i futbol base. L’Atlètic Incresa ha fet un pas endavant del curs passat ençà i el Molins de Rei CF lluitarà fins al final per l’ascens a Preferent.

L’Atlètic Incresa oblida les penes

L'Atlétic Incresa torna a mirar endavant // Alena Arregui

Atlètic Incresa 4-0 La Plana FC

Els del barri del Canal necessitaven una victòria per seguir aferrats al liderat. Amb aquest contundent triomf els d’Isaac Bustamante allunyen qualsevol dubte i se sobreposen a les baixes que pateixen.