Bàsquet

El nou Club Bàsquet Molins de Rei es presenta oficialment

Els jugadors de l'entitat sobre la pista del Poliesportiu Municipal // CB Molins de Rei

El Club Bàsquet Molins de Rei ha fet la presentació dels equips en un Poliesportiu Municipal ple de gom a gom. 210 jugadors formen part de la nova entitat que aposta per “transmetre valors” en les categories de formació i defensar la categoria de Copa Catalunya en les categories competitives

El difícil inici del Celtic Bàsquet Molins a Copa Catalunya

Jesús Fernández donant instruccions als jugadors // Jose Polo

La primera temporada del Cèltic Bàsquet Molins a Copa Catalunya està tenint un inici complicat. L’equip ha perdut els tres primers partits però sempre ha donat la cara. “Els nois estan treballant molt bé en cada entrenament”, diu l’entrenador, Jesús Fernández.

Arrenca l’escola de bàsquet del CB Molins de Rei

Un entrenador ensenya les bases del bàsquet a un grup de nens // CB Molins de Rei

Es posa en marxa els entrenaments de Bàsquet-Mini del CB Molins de Rei. Gairebé un centenar de nens i nenes de l’entitat entre 4 i 11 anys tenen l’oportunitat de practicar un dels esports més complerts: el bàsquet. L’activitat es realitza a les instal·lacions municipals sota la direcció de tècnics especialitzats en la formació dels més petits.

L’ascens a Copa haurà d’aconseguir-se a casa

Rubén Calvo pot aconseguir el seu tercer ascens amb el CE Molins de Rei // Jose Polo

Collblanc 64-62 CE Molins de Rei

Després de ser superior en moltes fases del partit i tenir la victòria a tocar, el masculí de bàsquet del CE Molins de Rei cau a la pista del Collblanc. Igualment, si diumenge guanyen a casa, seran equip de Copa Catalunya.

El CE Molins de Rei es dividirà a final de temporada

Més de 600 persones fan esport al CE Molins de Rei // Jose Polo

La dimissió irrevocable del president, Paco Vidal, qui feia de vincle entre les diferents seccions del club, fa que el CE Molins de Rei es divideixi. La separació entre seccions, que es farà efectiva a final de temporada, deixarà l’entitat amb només dos esports: handbol i hoquei patins.