Entitats

Les entitats són un valor afegit a Molins de Rei. Viu Molins de Rei t’ofereix tota la seva informació, i les notícies de Molins de Rei relacionades amb les entitats.

Melcior porta el carbó tancant una cavalcada africana i índia

La cavalcada dels Reis Mags d’Orient de Molins de Rei ha tingut aquest 2018 per primer cop al rei blanc al final de tot i portant el carbó en una carrossa portada pels patges de Melcior, per evitar “missatges racistes”. Els altres reis han remarcat els seus orígens: Baltasar ha estat més africà que mai, amb ullals, lleons, escuts de tribus i piràmides, mentre que Gaspar s’ha ambientat en l’Índia amb elefants i el Taj Mahal.

El mercat implica els esplais i el Cau en uns nous tallers infantils que aniran més enllà del Nadal

El Mercat Municipal de Molins de Rei reinventa la seva ludoteca infantil després de vuit anys, transformant-la en uns tallers adreçats a franges d’edat més àmplies i que tindran la col·laboració dels esplais Agrupa i MIB i el Cau. L’objectiu és “obrir-se al poble i treballar valors”. S’estrenen el 27 de desembre, però durant l’any tindran continuïtat.

Alfons Palau: “La transformació abans de sortir a l’escenari dels Pastorets és una sensació excepcional”

Alfons Palau porta lligat als Pastorets de Molins de Rei des que va néixer. Ha fet interpretat tots els papers en paral·lel a la seva edat, fins a arribar al d’Aram, el vell “avar i roí”. Creu que els Pastorets són una pinya i “tothom és important”, i mai ha dubtat a donar un cop de mà amb altres feines darrere l’escenari. La relació amb La Peni va començar per motius familiars i ha acabat sent la d’una colla d’amics que, encara que es trobin un cop l’any, mantenen el mateix caliu.

El psiquiàtric del terror de les Conserves espanta a 720 persones

El túnel del terror de les Conserves estava ambientat en un hospital psiquiàtric // AV Les Conserves

L’èxit de l’espectacle per a la nit de Halloween sorgit del moviment veïnal del barri de les Conserves va en augment. L’interès per participar en la quarta edició, ambientada en un psiquiàtric, ha crescut tant que per primera vegada han posat actors per ambientar les cues que es fan a fora, que arriben a ser de dues hores.