Entitats

Les entitats són un valor afegit a Molins de Rei. Viu Molins de Rei t’ofereix tota la seva informació, i les notícies de Molins de Rei relacionades amb les entitats.

“Molins acull” comença a prendre forma

Una trentena de persones es van aplegar a la plaça de la Creu // Elisenda Colell

L’assemblea ciutadana, creada espontàniament per fer front a la crisi dels refugiats, es comença a perfilar. Alguns volen que sigui un espai per ajudar als refugiats que arribin a Molins de Rei, mentre que altres ho veuen com una eina per la sensibilització.

La pluja i el mal temps desllueixen la 6a trobada d’entitats veïnals

Alguns dels ballarins, en una exhibició // Ajuntament de Molins de Rei

Poc més de 200 persones van participar en la trobada veïnal al Parc del Llobregat, una de les menys nombroses que es recorden. Les Associacions de Veïns dels barris de Riera Bonet, La Pau-Riera Nova, Can Graner, La Rierada, El Canal, La Granja i Les Conserves van tirar endavant la trobada oferint diversos tallers i una botifarrada popular.

Les Matines del Camell, en imatges

Matines Camell Molins de Rei 2015 22

Un any més, els molinencs es van despertar el 29 de setembre, dia de Sant Miquel, amb Les Matines del Camell. El corre-cuita més matiner va començar a les sis del matí i va deixar imatges espectaculars. Viu Molins de Rei ho resumeix amb una galeria de fotografies.

Gegants d’Ablitas i Torrejón de Ardoz visiten Molins de Rei amb motiu de la Festa Major

Gegants Festa Major Molins de Rei 28

Els gegants d’Ablitas (Navarra) i Torrejón de Ardoz (Madrid) han estat les figures convidades de la Festa Major de 2015. S’han passejat pels carres de Molins de Rei dissabte 26 amb la passada dels Gegants Nous i també diumenge amb la 30a Trobada dels Gegants i Capgrossos, que també ha comptat amb la participació dels colles de l’Hospitalet, Martorell, Vilanova i la Geltrú, Sant Joan Samora, Calders, la Llacuna, Canet, Cerdanyola, Sant Llorenç d’Hortons, la Verneda, Santa Coloma de Cervelló, Sant Marçal, Esparraguera, Castellterçol, Cambrils, la Roca del Vallès, Sant Climent, Gironella, Vila-Seca i Sant Pere de Rives.