Economia

Actualitat econòmica i notícies relacionades amb l’economia de Molins de Rei.

Els drons aterren a la Candelera

Un infant, provant la visibilitat a distància d'un drone // Elisenda Colell

La novetat dels drons i les ales de vol han causat autèntica sensació a la Fira d’Innovació, ubicada al pati de l’escola El Palau. Una empresa amb segell molinenc exposa els seus productes, amb la voluntat de demostrar que aquests aparells no són joguines.

Innovar per no morir

Albert Riba durant la xerrada // Jose Polo

Albert Riba protagonitza la conferencia empresarial de la Fira de la Candelera. L’emprenedor adverteix que les empreses tenen la necessitat de reinventar-se per no morir.

Surt a la llum l’anuari Viu Molins de Rei 2015

portada anuari viu molins de rei 2015

Ja la venda, al preu de cinc euros i gratuït per a socis, l’anuari Viu Molins de Rei 2015, el llibre revista que resumeix l’actualitat de Molins de Rei. Les eleccions municipals, les obres de Les Guardioles, la consolidació d’Estel Solé, el servei de biomassa a La Granja i l’ascens del femení del Molins de Rei CF són alguns dels temes.

L’economia social i cooperativa es reivindica a Molins de Rei

Taula rodona sobre cooperativisme i economia social a la Federació Obrera // Marc Pidelaserra

La Federació Obrera ha acollit una taula rodona amb representants de la Federació de Cooperatives de Treball, Coop57 i Caixa d’Enginyers, els quals han explicat el model d’economia social i cooperativa i com pot influir en la creació de llocs de treball i en millorar la salut del sistema econòmic del país.