Economia

Actualitat econòmica i notícies relacionades amb l’economia de Molins de Rei.

Els food trucks arriben també a la Festa Major

Tot i tenir només quatre caravanes, els Food Trucks han tingut bona acollida // Jordi Julià

Quatre caravanes de menjar instal·lades a la plaça del Molí amplien l’oferta gastronòmica de carrer durant els dies de la Festa Major. L’espai que ja va funcionar amb èxit a la Fira de la Candelera ha tornat a aconseguir despertar l’interès dels molinencs.

Molins de Rei ja té un punt de recollida de TheShopping.es

Punt de recollida de TheShopping.es a Molins de Rei al carrer Jacint Verdaguer // Viu Molins de Rei

L’empresa de comerç electrònic TheShopping.es disposa d’un punt de recollida al carrer Jacint Verdaguer de Molins de Rei. El projecte, amb “stock real” de tot tipus de productes, garanteix “entrega immediata i seguretat” als seus clients i uneix la comoditat del comerç online amb el valor de tenir una persona física a la qual adreçar-se.

Mail Boxes arriba a Molins de Rei

Mail Boxes Etc Molins de Rei es troba a l'avinguda Barcelona, 167 // David Guerrero

La companyia Mail Boxes Etc. ha obert un establiment a Molins de Rei, a l’avinguda Barcelona, 167. El seu major atractiu per a les empreses és l’enviament nacional i internacional a bon preu i amb garantia. També venen material d’oficina, papereria i cartutxos de tinta i ofereixen servei de disseny gràfic i impressió.

La PAH Molins de Rei segueix pressionant al BBVA

Detall de la porta del BBVA plena de pancartes // Jose Polo

En una acció coordinada arreu de Catalunya, la PAH Molins de Rei acompanyada d’altres del Baix Llobregat ha tornat a ocupar la seu del BBVA a la plaça del Mercat de Molins de Rei. Catalunya Caixa també es converteix en blanc dels activistes.

La primera Shopping Night de Molins de Rei, en imatges

Shopping'15-0064

Més d’un centear de comerços de Molins de Rei van organitzar dissabte 27 de juny la primera Shopping Night i al Mercat Municipal es va fer la primera Nit de Tapes. Les dues activitats van combinar-se reunint una gran quantitat de persones als carrers de Molins de Rei, com es pot veure en el recull fotogràfic fet gràcies a la col·laboració de Guillem Fotògrafs.