Molins de Rei en persona

Carles Borrell, la passió i la creativitat dels videojocs

Carlos Borrell, estudiant d’enginyeria i ànima de 80’s Souls Studios, un estudi “indie” de desenvolupament de videojocs. Amant dels jocs “retro” i admirador del geni nipó Shigeru Miyamoto, pare de personatges com Mario, Donkey Kong o Link, avui veritables icones rellevants, no només per als amants de l’entreteniment electrònic.

Albert Galera, la passió pel cinema i la bellesa visual en tots els sentits

Albert Galera, escriptor especialitzat en cinema i apassionat extrem de la imatge, és un heterodox investigador de la majoria dels gèneres expressius, i potser en especial del cinema de terror i fantàstic, sobretot de la nouvelle vague. També un professional de la cinematografia i director artístic del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei.

Manuel Julià i Macias, l’arquitectura al servei del patrimoni

Arquitecte de professió, i arqueòleg, Manuel Julià i Macias és un constant treballador de la conservació del patrimoni històric, i al mateix temps manifesta sovint un pensament crític amb algunes de les formes més habituals d’intervenció per part de les administracions públiques, i també de la iniciativa privada.

Adrià Bofarull, la hipnosi de la música electrònica

Adrià Bofarull és un músic especialitzat en les composicions electròniques, i ha participat en diferents propostes artístiques al costat de Xavier Tort, Rafa Zaragoza, Huan, Jean François Pauvros o Joan Saura. Els seus treballs, a vegades sota el nom de Dargelos, Cràter o Hydra, són un referent de la música avançada, la improvització i la manipulació sonora.

Joan Guitart, la creació artística en tot el seu espectre

Joan Guitart i Navarro és un autor i creador molt polifacètic que, al llarg de la seva carrera professional, ha experimentat en diferents llenguatges artístics, sobretot en la literatura, la plàstica, la ficció televisiva i el cinema, i que acaba de publicar la novel.la Sangre Impura, escrita conjuntament amb Pascual Blasco. Aquí ens explica les claus particulars d’aquesta inesgotable passió.

Joan Gosa, fotògraf de la natura en estat pur

Joan Gosa és un fotògraf professional apassionat pels Pirineus, els seus paisatges i la seva fauna i que té el seu estudi a Molins de Rei. Ha viatjat al Nepal fent el trekking dels Annapurnes i té la intenció de tornar-hi per explorar una altra zona i mirar de descobrir nous espais d’aquesta extraordinària regió i, qui sap si algun dia, també topar-se amb una de les espècies més amenaçades que hi ha al nostre planeta, l’Snow Leopard, i poder fotografiar-la.