Cultura

Informació cultural de Molins de Rei. Teatre a Molins de Rei, cine a Molins de Rei, activitats de lleure a Molins de Rei, tot ho pots seguir a Viu Molins de Rei.

El pont de la Riera Bonet s’omple d’art urbà

L’entitat Interactu-art ha pintat els murs del pont sota les vies que dona accés al barri de la Riera Bonet. Artistes professionals han creat murals amb estils i temàtiques molt diverses, mentre que un taller infantil ha pintat un mural que dona la benvinguda al barri. S’ha fet en col·laboració amb l’associació de veïns de la Riera Bonet i amb l’Ajuntament, que crearà la iniciativa Murs de Colors per promoure l’art urbà.

Molins de Rei tindrà per primer cop Festes de Primavera

Començant amb un ball dels bastoners de Sant Feliu, les primeres Festes de Primavera donaran una finestra a les entitats per fer actes amb el bon temps. El nou centre de culte celebrarà l’obertura, el Mulei farà activitats com les que fa per Festa Major, l’Agrupa farà festa de foc i concerta a la plaça de la Llibertat i els capgrossos tindran cercavila pròpia.

Obre el nou museu amb les pintures de Miquel Carbonell de protagonistes

El museu municipal ha traslladat, amb més retard del previst, una part de la col·lecció a la primera planta de Ca n’Ametller. El centre és la col·lecció de quadres de Miquel Carbonell, que s’ha ampliat amb peces del MNAC. També es posa en valor la col·lecció existent amb el relat ‘Cruïlla de camins’ explicant la història de Molins de Rei des de l’època romana.