Cultura

Informació cultural de Molins de Rei. Teatre a Molins de Rei, cine a Molins de Rei, activitats de lleure a Molins de Rei, tot ho pots seguir a Viu Molins de Rei.

Cap de setmana de música, cinema, teatre i “migas”

Militants del PSC, membres de Gueopic i assistents davant la gran paella de migas // PSC Molins de Rei

Aquest cap de setmana del 21 al 23 d’octubre les músiques al museu porten una barreja d’instruments i països, el cineclub projecta “Corazón gigante” i es presenta l’obra de teatre “E.R.” vinguda de Sant Feliu. Diumenge, tornen les tradicionals “migas” al Canal.

La Festa Major s’allarga fins aquest cap de setmana

Imatge de l'actuació de Festa Major de l'any passat // Arxiu-Jose Polo

Aquest cap de setmana hi ha les últimes activitats de la Festa Major. Els Matossers hi han traslladat la diada castellera, Teatre Quinze Arcades representa “Mercè dels uns, Mercè dels altres” i el Cineclub inicia la temporada amb concert inclòs. Les dues rodes seran les protagonistes amb eslàlom de motos i bicicletada popular.

La Festa Major més musical

Els membres dels Dracs i Sergi Carós van tornar a tocar junts "Colors" // Jordi Julià

La música ha estat la protagonista de la Festa Major de Molins de Rei 2016. Els Dracs han estat el fil conductor, el Mulei ha multiplicat l’oferta musical, Hotel Cochambre va omplir la Llibertat i fins i tot el Camell, que ha estrenat versió petita, ha tingut música de la Dharma. Alhora, el final de Festa ha inclòs un concert, consolidant el pati del Palau com a espai central.