Cultura

Informació cultural de Molins de Rei. Teatre a Molins de Rei, cine a Molins de Rei, activitats de lleure a Molins de Rei, tot ho pots seguir a Viu Molins de Rei.

Melcior porta el carbó tancant una cavalcada africana i índia

La cavalcada dels Reis Mags d’Orient de Molins de Rei ha tingut aquest 2018 per primer cop al rei blanc al final de tot i portant el carbó en una carrossa portada pels patges de Melcior, per evitar “missatges racistes”. Els altres reis han remarcat els seus orígens: Baltasar ha estat més africà que mai, amb ullals, lleons, escuts de tribus i piràmides, mentre que Gaspar s’ha ambientat en l’Índia amb elefants i el Taj Mahal.

Alfons Palau: “La transformació abans de sortir a l’escenari dels Pastorets és una sensació excepcional”

Alfons Palau porta lligat als Pastorets de Molins de Rei des que va néixer. Ha fet interpretat tots els papers en paral·lel a la seva edat, fins a arribar al d’Aram, el vell “avar i roí”. Creu que els Pastorets són una pinya i “tothom és important”, i mai ha dubtat a donar un cop de mà amb altres feines darrere l’escenari. La relació amb La Peni va començar per motius familiars i ha acabat sent la d’una colla d’amics que, encara que es trobin un cop l’any, mantenen el mateix caliu.