Tag Archive for Zona Esportiva Ricard Ginebreda

El minut a minut del ple municipal de Molins de Rei d’abril del 2017

Reviu el ple d’abril del 2017, amb el nomenament de Sento Masià i Lluís Posada com a fills predilectes de Molins de Rei, la 3a fase de la Zona Esportiva Ricard Ginebreda i la constitució del Consell Municipal de Salut. S’han aprovat mocions per alliberar la reinversió del superàvit, per recuperar una taxa per l’aprofitament de domini públic i per una campanya de sensibilització del cost de l’incivisme.

Marcos Ruiz: “El meu objectiu és Tokio 2020”

Viu Molins de Rei entrevista una de les grans promeses de l’halterofília estatal, el molinenc Marcos Ruiz. Ruiz, que va aconseguir la primera medalla internacional l’any passat, destaca els seus inicis en aquest esport i es posa un objectiu clar: els Jocs Olímpics de Tokio 2020.

El govern municipal espera acabar la Zona Esportiva Ricard Ginebreda el 2017

La tercera fase de la Zona Esportiva Ricard Ginebreda, que ha d’acollir el tennis taula, la gimnàstica, l’escalada i l’atletisme, estarà acabada durant l’any 2017, segons el govern municipal. La sociovergència considera que el barri del Canal és protagonista d’una de les transformacions “més importants” dels últims anys.