Tag Archive for transport

El MolinsBus es dirà Mobus per atreure viatgers joves

Un estudi constata que la majoria d’usuaris del bus urbà de Molins de Rei són jubilats i només un 4% l’agafa per proximitat. Per fer-lo més atractiu, l’Ajuntament canvia la marca a Mobus. També renoven els fullets dels horaris i recorreguts, que portaven 10 anys sense actualitzar-se tot i que havien canviat les parades i els recorreguts. L’Àrea Metropolitana instal·larà tres noves marquesines cada any i mostrarà l’hora de pas en temps real en una aplicació.

El MolinsBus adapta l’horari als instituts

A primera hora del matí, el bus urbà de Molins de Rei passarà 10 minuts abans que ara per coincidir amb l’entrada als instituts. A més, properament renovaran la senyalització, que no s’actualitza des de fa 10 anys.

El preu del MolinsBus puja un 1,89%

La pujada de preus afectarà més als usuaris esporàdics // José Mora - http://www.autobusesbcn.es

El preu del MolinsBus puja un 1,89% de mitjana, per sota de l’IPC. La pujada afectarà més als usuaris esporàdics del servei i protegirà als habituals. S’amplia la cobertura de la targeta per a joves, que ara es podrà utilitzar fins als 25 anys. Tot els partits polítics voten a favor menys la CUP.

La Fira de la Candelera trastoca la mobilitat local

Servei gratuït d'autobús el 4 i el 5 de febrer. A dalt: part urbana del recorregut cap a La Floresta. A baix: bus llançadora cap al Pla

Durant la setmana les afectacions són mínimes, però divendres i sobretot el cap de setmana molts carrers quedaran tallats i moltes parades de bus urbà s’anul·laran. El transport públic serà la millor opció per arribar sense problemes a la 161a Fira de la Candelera.