Tag Archive for poliesportiu la Sínia

Signats els convenis amb les entitats esportives

Josep Izquierdo, de l'Assocació Futbol Sala Molins de Rei, signant el conveni amb els responsables municipals // Jose Polo

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Molins de Rei ha separat els convenis de les subvencions amb les entitats esportives. Viu Molins de Rei entrevista al regidor d’Esports, Xavi Paz, per explicar els motius d’aquest canvi i les seves conseqüències.

El pressupost municipal del 2014 augmenta un 3,2% després de cinc anys de reducció

Els pressupostos seran superiors als anteriors // Ajuntament de Molins de Rei

El govern municipal presenta uns pressupostos municipals de 26.158.491,87 euros, un 3,2% superior al de l’any passat. És la primera vegada que el pressupost creix des del 2008. S’aprofita per augmentar la despesa social, tapant les retallades de la resta d’administracions. S’inclouen inversions per valor d’1’7 milions d’euros amb recursos propis.

El minut a minut del ple municipal de setembre

twitter_newbird_boxed_blueonwhite

Comença el curs polític a Molins de Rei amb el ple municipal del mes de setembre, celebrat de manera extraordinària el dijous 20 de setembre per avançar-se a la celebració de la Festa Major de Sant Miquel. Viu Molins de Rei l’ha retransmès en directe des de la sala de plens de l’Ajuntament a través de Twitter.