Tag Archive for poliesportiu la Sínia

El PSC vol cobrir la pista d’una escola per guanyar hores d’entrenament

Xavi Paz en l'acte central de campanya // PSC Molins de Rei

Xavi Paz vol cobrir el pati d’una de les escoles per així guanyar hores d’entrenament per les entitats esportives. També vol realitzar una grada supletòria a la Sínia. Els socialistes també tenen pensat donar més espai al Casal d’Avis Primer de Maig. Ho recullen tot en una memòria econòmica del seu programa.

Signats els convenis amb les entitats esportives

Josep Izquierdo, de l'Assocació Futbol Sala Molins de Rei, signant el conveni amb els responsables municipals // Jose Polo

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Molins de Rei ha separat els convenis de les subvencions amb les entitats esportives. Viu Molins de Rei entrevista al regidor d’Esports, Xavi Paz, per explicar els motius d’aquest canvi i les seves conseqüències.

El pressupost municipal del 2014 augmenta un 3,2% després de cinc anys de reducció

Els pressupostos seran superiors als anteriors // Ajuntament de Molins de Rei

El govern municipal presenta uns pressupostos municipals de 26.158.491,87 euros, un 3,2% superior al de l’any passat. És la primera vegada que el pressupost creix des del 2008. S’aprofita per augmentar la despesa social, tapant les retallades de la resta d’administracions. S’inclouen inversions per valor d’1’7 milions d’euros amb recursos propis.