Tag Archive for ple municipal

El minut a minut del ple municipal de juliol de 2018

La reclamació de la PARM de complir la promesa de fer la residència el 2019, el sou de dedicació parcial de l’alcalde, la moció pels menjadors inclusius, el conveni amb l’AMB per reformar la Carretera o el reglament de la nova biblioteca són alguns temes del ple municipal de Molins de Rei del mes de juliol de 2018.

El minut a minut del ple municipal de Molins de Rei de juny de 2018

La declaració del rei com a ‘persona non grata’, la declaració institucional de rebuig a la violació en grup, l’aprovació de l’ordenança de circulació de bicicletes per Collserola, el conveni amb altres municipis per fomentar la transició agroecològica o la creació dels llocs de treball de la nova biblioteca són alguns punts del ple municipal de juny de 2018 de Molins de Rei.

La plaça del Molí es dirà ‘plaça de l’1 d’octubre’

El tripartit independentista ha acordat que Molins de Rei tingui una plaça en record a la votació de l’1 d’octubre de l’any passat. Serà a l’espai que envolta la fàbrica Ferrer i Mora, que no té nom oficial però es coneix com a plaça del Molí. Tota l’oposició considera que no hi ha consens i caldria esperar més temps per tenir “perspectiva històrica”.

El minut a minut del ple municipal de Molins de Rei de maig de 2018

Les noves tarifes de l’aigua més progressives, anomenar ‘plaça 1 d’octubre’ a l’espai conegut com a ‘plaça del Molí’ i la modificació del pressupost del 2018 són alguns dels punts del ple municipal de Molins de Rei de maig de 2018. Reviu-lo amb la retransmissió en directe feta per Viu Molins de Rei i altres comentaris amb el hashtag #plemolins.