Tag Archive for llei Gallardón

La senadora d’Entesa Mònica Almiñana analitza a fons la llei Gallardón

La senadora socialista, responsable de la sectorial de Sanitat d’Entesa al Senat, acusa al PP de voler “tornar a la prehistòria” i diu que la llei Gallardón tracta a les dones com “idiotes” en una xerrada realitzada a la Federació Obrera. Xavi Paz destaca la “mobilització” contra la nova legislació que s’ha generat a Molins de Rei.

El PSC organitza dues xerrades per denunciar la llei Gallardón

L’agrupació local del PSC organitza dos actes per denunciar l’atac de la llei Gallardón als drets de les dones. En el primer es posen sis casos pràctics de dones amb intenció d’avortar i es debat sobre les conseqüències de la nova regulació i en el segon es coneix la legislació a fons de la mà de la senadora Mónica Almiñana.

Les JERC reapareixen a Molins de Rei

La diputada Marta Vilalta va ser la cara visible d'ERC en el primer acte de les JERC en molt de temps a Molins de Rei // Laura Herrero

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) han organitzat per primer cop en molts anys un acte a Molins de Rei. Ha estat una xerrada en motiu del Dia de la Dona, amb Oriol Ibáñez com la nova cara visible a nivell local. La diputada Marta Vilalta va ser la convidada.