Tag Archive for judo

El govern municipal espera acabar la Zona Esportiva Ricard Ginebreda el 2017

La tercera fase de la Zona Esportiva Ricard Ginebreda, que ha d’acollir el tennis taula, la gimnàstica, l’escalada i l’atletisme, estarà acabada durant l’any 2017, segons el govern municipal. La sociovergència considera que el barri del Canal és protagonista d’una de les transformacions “més importants” dels últims anys.

La CUP organitza punts de trobada per elaborar el seu programa electoral

D'esquerra a dreta, Xavi Aros, Lídia Calomardo, Rubén Navarro, Asier Baiona, Alex Maymó i Sergi Sánchez // Elisenda Colell

Membres de l’AEM, el CE Molins de Rei i persones a títol individual vinculades al món de l’esport molinenc participen al grup de treball de la CUP per elaborar el programa polític de les eleccions municipals en l’àmbit de l’esport. El principal partit de l’oposició vol elaborar part del programa a través d’una sèrie de trobades.

El CE Molins de Rei es dividirà a final de temporada

Més de 600 persones fan esport al CE Molins de Rei // Jose Polo

La dimissió irrevocable del president, Paco Vidal, qui feia de vincle entre les diferents seccions del club, fa que el CE Molins de Rei es divideixi. La separació entre seccions, que es farà efectiva a final de temporada, deixarà l’entitat amb només dos esports: handbol i hoquei patins.