Tag Archive for Eleccions al Parlament de Catalunya 2012

Noticies relacionades amb la campanya electoral a Molins de Rei per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 25 de novembre de 2012.

Jordi Romeu: Les eleccions al Parlament, a Molins de Rei

La nostra trajectòria i la feina feta en el present mandat pel Grup Municipal d’ExMdR, l’important procés de renovació interna dut a terme, el paper central que clarament juguem en la política molinenca i un destacat lideratge de l’oposició al govern municipal ens confirmen que estem en el bon camí .

La CUP, de festa per entrar al Parlament

Els crits d'alegria de la seu de la CUP s'escoltaven metres al voltant // Jose Polo

La seu de la CUP ha Molins de Rei era una gran festa després de rebre la noticia de la seva entrada al Parlament de Catalunya en la seva primera participació. Alex Maymó destaca els resultats a l’àrea metropolitana i creu que els resultats a Molins són “normals”.

La participació a Molins de Rei arriba al 75,6%

Molts joves han acompanyat a votar als seus pares // Jose Polo

Un 75,6% de la població de Molins de Rei ha exercit el seu vot durant la jornada electoral del 25 de novembre. La xifra és 11 punts superior a la de fa dos anys, i representa un 17% més de vots. La participació és superior a la mitjana catalana (69,56%).

La gran participació marca la jornada electoral a Molins de Rei

La gran participació ha estat la tònica habitual durant tot el matí // Jose Polo

Els molinencs han sortit a votar de manera massiva durant el matí. Ciutadans que fins ara optaven per l’abstenció han decidit aquesta vegada exercir el seu dret a vot. L’eix sobiranista de la campanya marca la decisió de molts. Es formen cues en alguns col·legis electoral en una jornada tranquil·la i sense incidents.