Tag Archive for Carles Ros

L’art urbà s’estén per tot Molins de Rei

Set murs repartits per tot el nucli urbà de Molins de Rei s’han posat a disposició de tothom que ho vulgui com a murs lliures i més endavant n’hi haurà 25 més que adjudicaran amb un concurs. També hi ha la intenció de crear una borsa de murs privats perquè particulars posin la seva paret a disposició dels artistes perquè els pintin. L’objectiu és deixar d’estigmatitzar els grafitis i donar espais per poder-los fer de manera legal i controlada.

Carles Ros (CUP): “Cap de les nostres propostes ha quedat fora del pacte de govern”

Carles Ros ha passat de ser regidor de l’oposició a formar part del govern municipal amb el pacte entre CDC, ERC i el seu partit, la CUP. És regidor de Cultura, Joventut, Noves Tecnologies i tinent d’alcalde. Assegura que està satisfet amb el pacte i que les negociacions han estat “plàcides”. Explica els projectes que volen portar a terme. Des de les municipalitzacions, que reconeix que no es podran portar a terme en un any i mig de legislatura, a recuperar la decoració de carrers per Festa Major.

El nou govern redueix els sous i els càrrecs de confiança

Sílvia Guillén (ERC), Joan Ramon Casals (CDC) i Carles Ros (CUP) han firmat el pacte // Jordi Julià

CDC, CUP i ERC han signat el pacte de govern aquest dimarts. Quan entri en vigor, divendres 1 de desembre, els sous de l’alcalde i alguns regidors baixaran un 10%. Els càrrecs de confiança seran només dos i cobraran un 5% menys. És la primera mesura que es farà efectiva de les 71 accions que ha pactat el tripartit independentista per al proper any i mig.