Tag Archive for Alfons XIII

L’escola Alfons XIII canvia de nom i passa a dir-se “El Palau”

La comunitat educativa de l’escola ha escollit per votació canviar el nom del centre d’educació infantil i primària. “El Palau” serà el nou nom després d’aconseguir 44 vots d’un total de 145. L’Ajuntament respecta la decisió i ara només falta el vist-i-plau de la Generalitat per fer efectiu el canvi.

L’escola Alfons XIII catalanitza oficialment el seu nom

La placa identificativa encara diu "Alfonso", tot i que una placa commemorativa del 1995 ja parlava d'"Alfons" // Jordi Julià

El Consell Escolar del CEIP Alfonso XIII va demanar al ple municipal la catalanització del nom oficial de l’escola. Des d’ara es diu oficialment Alfons XIII. La CUP aprofita per plantejar canviar el nom a l’escola, mentre Esquerres fa una crida a catalanitzar els noms d’altres ens.

Molins es posa la gorra contra el càncer

Molins de Rei té un cap de setmana ple d’activitats en contra del càncer en col·laboració amb l’AFANOC, associació d’ajuda als nens amb càncer. Dissabte seguits d’actuacions al Foment Cultural i Artístic i diumenge festa infantil a l’escola Alfons XIII. Diferents entitats de la vila recolzen aquesta iniciativa.

Xavi Paz presenta la seva candidatura amb un equip consolidat

Xavi Paz ha presentat l’equip que l’acompanyarà a la candidatura del PSC. El nucli dur dels últims quatre anys es consolida, incorporant a Miguel Zaragoza, i s’obre a gent que representa els diversos barris. Un gran nombre d’independents i membres de la Xarxa per Molins també es sumen al projecte socialista.