Tag Archive for Aigües Ter Llobregat

El rebut de l’aigua puja més del 15% en un any

L'Ajuntament garantirà que cap llar es quedi sense els subministraments bàsics // erakkia

Aqualia ha realitzat l’actualització anual de les tarifes del servei d’aigua potable amb un increment mitjà del 5,15%. Aquesta pujada del rebut de l’aigua es produeix pocs mesos després de l’augment del 10% derivat de l’augment del preu de l’aigua que paguen les empreses concessionàries i repercutit en els usuaris.

El rebut de l’aigua puja un 10%

El dipòsit de la Font dels Casats és una mostra dels recursos hídrics propis dels que disposa Molins de Rei // IxMdR

La nova tarifa de l’aigua aprovada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona suposa un increment del 10,10% de mitjana a Molins de Rei. La pujada del rebut de l’aigua és la més gran dels últims anys tot i ser inferior a la que pateixen els municipis abastits per Agbar.

El minut a minut del ple municipal de gener

Viu Molins de Rei ha explicat en directe a través de Twitter el ple municipal del mes de gener, celebrat el 31 d’aquest mes. El minut a minut es trasllada de Twitter al portal web, afegint els comentaris d’alguns regidors i ciutadans que han utilitzat el hashtag #plemolins durant el desenvolupament del mateix.

El minut a minut del ple municipal de setembre

Comença el curs polític a Molins de Rei amb el ple municipal del mes de setembre, celebrat de manera extraordinària el dijous 20 de setembre per avançar-se a la celebració de la Festa Major de Sant Miquel. Viu Molins de Rei l’ha retransmès en directe des de la sala de plens de l’Ajuntament a través de Twitter.