Zilink

Zilink azul

Zilink Molins de Rei ExteriorA Zilink pots trobar ordinadors, impressores, material de networking, cablejat, accessoris, teclats, càmeres web, etc. En definitiva, tot el que necessitis relacionant amb el món de la informàtica. A més, tenim un gran estoc en cartuxos de tinta i tòner de les millors marques, sempre originals, prescindint d’imitacions.

Portem des del 1994 oferint un servei tècnic àgil, segur i de confiança. Neteja i protecció de virus i paràsits, instal·lació de components nous, reinstal·lació de sistemes operatius, transferència d’informació des d’equips antics o optimització del funcionament dels equips, entre altres altres serveis tècnics. Treballem amb la màxima eficiència possible tant per a particulars com per a empreses.

Zilink és una empresa certificada per Microsoft com a especialista en petita i mitjana empresa, i, a la vegada, és partner d’Intel, el principal fabricant del món de processadors i plaques base per construir ordinadors i servidors, sempre amb fiabilitat i seguretat. Per tant, treballem amb els millors components i materials del mercat, just el que necessites si el que busques és confiança.

Oferim una primera visita completament gratuita durant la qual farem un estudi de la situació i un informe de necessitats sense cap tipus de cost ni compromís. També oferim un servei d’assistència fix per fer el manteniment dels seus equips de forma constant i un servei d’assistència remot que permet ajustar al màxim el pressupost.

Zilink interior


Telèfon: 93 680 45 28

Correu electrònic: info@zilink.com

Adreça: Av. Barcelona, 41. Molins de Rei (08750)

Web: www.zilink.com