Beep Molins de Rei

beep


A Beep Molins de Rei reparem el teu portàtil, smartphone, consola o ordinador de sobretaula: et solucionem problemes de tot tipus. Amb el servei post-venda i servei tècnic podràs assegurar davant una possible ruptura el teu portàtil, càmera, TV, monitor, GPS, tablet… També t’oferim antivirus per a una major seguretat a Internet, assessorament per a la tramitació de garanties, i consells per estalviar amb la teva impressora.

beep

A la botiga d’informàtica Beep de Molins de Rei també hi podràs trobar tot tipus de productes de les principals marques relacionats amb el món digital:

– Ordinadors de sobretaula, portàtils, netbooks, ultrabooks, ultrafins…

– Tablets, ebooks, fundes i accessoris

– Televisors, monitors i projectors

– Reproductors de DVD i MP3

– Sintonitzadors de TDT, altaveus i pissarres digitals interactives

– Ratolins, discs durs, targetes de memòria, routers, adaptadors i amplificadors WiFi

– Impressores, càmeres de foto i vídeo, webcams, GPS, smartphones lliures i telèfons fixes

– CDs, DVDs, consumibles, tintes, tòners, paper i bateries externes per a smartphone.

– Gaming

Aquesta és només una petita part de tot el que tenim, vine a la nostra botiga, i aprofita la nostra atenció personalitzada. Gràcies a l’experiència dels nostres professionals sabem trobar una solució per oferir-te el producte que millor s’adapta als teus objectius, al millor preu possible. Et volem conèixer i saber el que necessites per personalitzar la teva compra. Deixa’t assessorar per un professional de l’estalvi a la teva botiga Beep de Molins de Rei.

També oferim tot tipus de productes relacionats amb el gaming, per tal que així puguis gaudir de la millor manera possible dels teus jocs preferits.

Actualitzem els preus a diari, per la qual cosa sempre trobeu els preus més barats del mercat. Consulta aquí l’últim catàleg.

Telèfon: 93 668 21 76

Horari: de dilluns a divendres de 10 a 13:30 i de 17 a 20 hores.

Web: www.beep.cat

Adreça: Carrer Verge Del Pilar, 6 (Local 2), Molins de Rei

Mostra un mapa més gran