Agenda Molins de Rei

Tots els actes de Molins de Rei estan recollits a l’agenda de Viu Molins de Rei. Aquí hi trobaràs activitats culturals, exposicions, concerts, festes, teatre, oci, esports i molt més.
Si trobes a faltar algun acte pots afegir-lo des d’aquí.

abr.
26
dj.
Cinefòrum “Le mépris” de Jean-Luc Godard i la “nouvelle vague” @ Biblioteca Pau Vila
abr. 26 @ 20:00 – 21:00

Cinefòrum “Sortint del cinema” per parlar de la pel·lícula ‘Le mépris’ (El desprecio) del director Jean-Luc Godard (França, 1963) i introduir-nos en la “nouvelle vague” francesa.

La sessió tindrà lloc el proper dijous 26 d’abril, a les 20 h, a la Biblioteca Pau Vila, i anirà a càrrec de Joan Domènech, president del Cineclub Hal 2002 de Molins de Rei.

Aquesta activitat està oberta a tothom i té una durada aproximada d’una hora.  Si esteu interessats en participar-hi, podeu demanar en préstec la pel·lícula (DVD) a la Biblioteca Pau Vila.

 

Altres pel·lícules recomanades per la biblioteca:

²  Los 400 golpes  (Les quatre cents coups. François Truffaut, 1959)

²  Hiroshima, mon amour (Hiroshima mon amour. Alain Resnais, 1959)

²  El bello Sergio (Le beau Serge. Claude Chabrol, 1958)

²  Al final de la escapada (À bout de souffle. Jean-Luc Godard, 1960)

²  Vivir su vida (Vivre sa vie. Jean-Luc Godard, 1962)

²  El fuego fatuo (Le feu follet. Louis Malle, 1963)

²  Jules y Jim (Jules et Jim. François Truffaut, 1962)

²  El año pasado en Marienbad (L’année dernière à Marienbad. Alain Resnais, 1961)

²  Los paraguas de Cherburgo (Les parapluies de Cherbourg. Jacques Demy, 1964)

²  Banda aparte (Bande à part. Jean-Luc Godard, 1964)

²  Masculino, femenino (Masculin, féminin. Jean-Luc Godard, 1966)

Per ampliar la informació:

²  Reportatge al voltant de Jean-Luc Godard al programa Días de cine: www.rtve.es/alacarta/videos/dias-de-cine/dias-cine-jean-luc-godard-cumple-80-anos/949905/

²  Fitxa de la pel·lícula a la base de dades de cinema IMDb: www.imdb.com/title/tt0057345/

abr.
29
dg.
Concert Daltabaix: Chicuelo i Marco Mezquida @ Traska Truska
abr. 29 @ 19:00 – 20:00

El concert té entrades exhaurides però Viu Molins de Rei sortejarà properament dues entrades per al concert entre els socis del diari. Podeu fer-vos-en per participar-hi.

CONEXIÓN

Guanyador d’un Goya, brillant com a solista o com a soci de Poveda i Duquende,Chicuelo és un escollit: pocs compositors i guitarristes ha donat el flamenco tan sòlids i influents com ell. Marco Mezquida és un músic total, rotund, creador d’un pianisme únic, que s’enriqueix en la diversitat i que no ha parat de sorprendre des de la seva irrupció en l’escena europea. Marco Mezquida i Juan Gómez “Chicuelo” es troben sense preguntar-se d’on vénen; respiren art i parlen una música que és com l’aigua, que s’agita i es barreja. És l’encreuament de camins de dues personalitats artístiques tan nítides com dúctils; un encontre marcat per l’autenticitat, l’admiració mútua i l’entrega absoluta a la música.

A La Traska se senten com a casa i vam tenir la sort de viure el projecte en els seus inicis; ara tornen amb la proposta absolutament consolidada, amb el primer disc sota del braç i un llarg recorregut d’actuacions per tota Europa.