Molins en Comú critica la “manca de visió” del govern amb la Policia Local

La formació d’esquerres denuncia la “falta de lideratge polític” en matèria de recursos humans. També demanen una major presència dels Mossos d’Esquadra al municipi.

Un agent de la Guàrdia Urbana pel passeig del Terraplè // Ajuntament de Molins de Rei

Objectiu: millorar les condicions de la Policia Local de Molins de Rei. Amb aquesta carta Molins en Comú ha exposat a Viu Molins de Rei el seu ideari respecte a una de les patates calentes de l’Ajuntament. Tal com ha anticipat el coordinador de la nova marca electoral d’ICV, Jordi Pedrol, “la falta de lideratge polític i el desastre de recursos humans de l’actual govern ha afectat molt al servei de la Policia Local”. Segons Pedrol, aquesta situació es pot revertir amb una millor planificació, ja que, opina, a l’actual context s’ha arribat després d’una “manca de visió per poder cobrir totes les vacants de policia que podrien existir”.

Una de les qüestions que més ha impactat a les administracions locals ha sigut la nova norma estatal que ha ajudat a avançar les edats de jubilació dels agents. “Creiem que no ens hem recuperat de les retallades que van congelar les ofertes públiques a policia local”, ha considerat Pedrol. Al seu parer, una manca de planificació: “Tampoc hi ha hagut visió per millorar les condicions de treball i del servei a nivell de Policia Local”.

“Per vertebrar una policia local ja no hi ha esquerra o dreta, el que hi ha són opcions de defensa de la professionalitat i de manteniment dels recursos necessaris per prestar els serveis”, ha subratllat Pedrol. En paral·lel, el coordinador de la formació també ha emfatitzat en la necessitat que els Mossos d’Esquadra ampliïn els seus efectius i que incrementin la seva presència a Molins de Rei: “Es troben a faltar efectius, fet que afecta molts municipis i especialment la corona metropolitana”, ha sintetitzat.

‘La nostra policia’

Lluís Carrasco i Jaume Bosch durant la presentació del llibre a la Federació Obrera // DGM

Pedrol ha fet aquestes declaracions aquest dimarts durant l’acte que Molins en Comú ha organitzat a la Federació Obrera per presentar el llibre ‘La nostra policia’,escrit per Jaume Bosch, un dels màxims responsables del cos català tant amb els governs de Jordi Pujol com de Pasqual Maragall.

Des del seu perfil progressista, Bosch ha explicat com els fets de l’1-O el van motivar a publicar l’exemplar i com aquest repassa la història policial catalana fins a l’actualitat.

Recomanacions personalitzades

  2 comments for “Molins en Comú critica la “manca de visió” del govern amb la Policia Local

 1. dclosa
  04/03/2019 at 12:16

  ¿ Ahora ICV-Molins.Comú denuncia la “falta de lideratge polític” de Antón Pedrola Garcia (CIU) en matèria de recursos humans? , ¿ Qué hacían ellos durante el reinadao de Arcas y de Puntas?
  “Hazte funcionario o empleado público y échate a dormir” dice el dicho polular. ¿ Hay que millorar les condicions de la Policia Local de Molins de Rei , si en su dia no se pudo expulsar del cuerpo al sargento Molina por su depresión y año tras año (35) sigue allí? , Todo se basa en los dineros y no en la falta de lideratge polític i en el desastre de recursos humans, ¿Falta de planificació? , ¿ Manca de visió ? , No, no , solo dineros… per poder cobrir totes les vacants de policia local. Quines son les edats de jubilació, privilegiades, dels agents ? . Retallades que han congelat les ofertes públiques a policia local? , ¿ Y a la privada, no n’hi ha hagut de retallades? , Quants treballadors de la privada necessiten millorar les condicions de treball , que son molt inferiors a les del servei de la Policia Local de Molins de Rei ?, “Hazte funcionario o empleado público y échate a dormir”

 2. dclosa
  04/03/2019 at 16:16

  La ciudadanía no tiene buena opinión de esa gente, de que a parte de pasearse y aburrirse patrullando y que de vez en cuando indiscriminadamente dejan suelto al multador con la moto, y la gente les tiene miedo, y tienen que aguantar el desmadre , falta de control y desidia , como de que el mando principal de la Guardia Urbana de Molins de Rei utilizaba información confidencial y privada, y se dedicaba a la venta de coche por Internet, nos hemos enterado a través de la revista local en papel El LLaç , de que una auditoría realizada en las dependencias de la Guardia Urbana, ha puesto al descubierto de que utilizaban material se uso policial que dedicaban a hacer de espías a los regidores del Ajuntament. Tal como decía el torero, ze rezume en tre palabra : Im-pre-zentables

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *