Sortegem dues entrades per anar a veure ‘La Gàbia Buida’

Els socis de Viu Molins de Rei es poden emportar dues entrades per a l’obra ‘La Gàbia Buida’ que es torna a interpretar aquest cap de setmana.

Després d’exhaurir entrades per la darrera Fira de la Candelera, Impuls Teatre torna a presentar ‘La Gàbia Buida’ aquest proper 6 d’octubre a les 20:30 hores al Teatre de la Joventut Catòlica – La Peni. Per tant, els molinencs podran tornar a gaudir de la trama que versa sobre l’estil de vida de dues parelles que es troben després que el fill d’una d’elles, amb tan sols 11 anys hagi fet mal al de l’altra al parc. La comèdia en qualsevol moment pot glaçar la sang a l’espectador.

Viu Molins de Rei sorteja dues entrades per a l’obra entre els socis del diari. Si encara no sou socis, us en podeu fer per entrar al sorteig que es tancarà aquest dissabte a les 14 hores i rebreu molts més avantatges i descomptes. Per participar-hi, només cal omplir el formulari següent:

[contact-form to=”info@viumolinsderei.com” subject=”Formulari sorteig”][contact-field label=”Nom i cognoms” type=”name” required=”1″][contact-field label=”Si no ets soci i vols fer-te’n per participar al sorteig, marca aquesta casella i ens posarem en contacte amb tu” type=”checkbox”][contact-field label=”Correu electrònic (per localitzar-te si guanyes)” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Telèfon (per localitzar-te si guanyes)” type=”text” required=”1″][contact-field label=”Observacions” type=”textarea”][/contact-form]

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *