Casals proposa tancar fronteres per “aturar Espanya”

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals (CDC), ha plantejat una fórmula alternativa a fer una ‘aturada de país’: bloquejar les comunicacions amb Espanya perquè “han de ser ells els qui pateixin”.

Joan Ramon Casals durant el tall de l’autopista al novembre en protesta pels empresonaments // Arxiu — Jordi Julià

“El que hem de fer no és aturar-nos nosaltres sinó aturar Espanya, tancar fronteres, que ells pateixin i nosaltres exportar més que mai”, ha afirmat aquest dimarts el batlle molinenc, Joan Ramon Casals.

Casals considera que aquesta seria una fórmula més efectiva que una possible nova ‘aturada de país’ com la que es va viure el 4 d’octubre passat. De fet, ha afirmat no és partidari de repetir aquesta aturada general, tal com s’està estudiant des de l’independentisme de cara a l’1-O d’aquest any.

L’opció que ell planteja creu que és “més efectiva i durarà més en el temps”, ha dit en un una entrevista a La Xarxa. Casals creu que la seva proposta “dona més rendiment intern i extern”, ja que seria una manera de “cridar l’atenció de l’estat espanyol”.

Recomanacions personalitzades