Les entitats de Molins de Rei reben 289.000 euros de subvenció de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Molins de Rei destina aquest any 289.017,65 euros del pressupost municipal als convenis amb les entitats del municipi. Són 2.198,49 euros menys que l’any passat.

Prop de cent entitats reben subvenció municipal aquest 2018 // Dan Costa — Ajuntament de Molins de Rei

La Federació Obrera va acollir les prop de cent entitats de la vila que han signat conveni amb l’Ajuntament de Molins de Rei per finançar les activitats que faran durant el 2018. Aquest any rebran 289.017,65 euros, una xifra lleugerament inferior als 291.216,14 euros de l’any passat.

Aquest cop, abans de l’acte formal de recollida dels convenis, els representants d’aquestes entitats van participar en una dinàmica de grup sobre la preservació del medi ambient. Els organitzadors van destacar que el pes d’aquestes entitats és molt important perquè el missatge de “Reciclar, reduir i reutilitzar” arribi als seus associats. Han fet especial èmfasi en la reducció de l’ús de les ampolles i les bosses de plàstic.

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals (CDC), va subratllar que “l’autèntica riquesa de la nostra vila és el seu teixit associatiu, format per centenars de vilatans que dediquen bona part del seu temps lliure a dinamitzar, fer xarxa i millorar Molins de Rei”.

La presidenta de l’Àrea de Serveis a les Persones, Sílvia Guillén (ERC), va afirmar que “a diferència del que ha passat en altres administracions o municipis, el nostre govern mai ha retallat ni un euro a les entitats, ni en els moments de més dificultats, perquè sabem que la seva tasca és imprescindible a tots els nivells”.

L’import que es destina a cada àmbit és el següent: associacions de veïns, 15.200 euros; cultura, 125.322 euros; esports, 68.069,75 euros; educació, 12.000 euros; serveis socials, 38.198 euros; gent gran, 10.077,90 euros; infància i joventut, 14.200 euros; dones, 1.200 euros; i atenció sociosanitària, 4.750 euros.

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *