Un treball sobre cèl·lules mare guanya el nou premi Dona Jove Ciència i Tecnologia

L’alumna de l’institut Lluís de Requesens Denise Madonia ha guanyat el primer premi Dona Jove Ciència i Tecnologia, que ha creat l’Ajuntament dins els reconeixements als millors alumnes de Molins de Rei.

Tots els premiats es van fotografiar a la porta de La Gòtica // Dan Costa — Ajuntament de Molins de Rei

Per primer cop els reconeixements a l’excel·lència dels alumnes de Molins de Rei ha inclòs també l’entrega del premi Dona Jove Ciència i Tecnologia.

Tres científiques de Molins de Rei de renom han format el jurat: Cesca Figueras, Mònica Usart i Marisol Felip. La guanyadora ha estat Denise Madonia, alumna de l’institut Lluís de Requesens, amb un treball sobre la investigació en cèl·lules mare.

Dels 21 els alumnes de Batxillerat i Formació Professional reconeguts aquest any a Molins de Rei per les seves bones notes, 11 són noies i 10 són nois.

L’acte institucional a La Gòtica va incloure una conferència sobre astronomia de qui també va ser membre del jurat del nou premi: Cesca Figueras, presidenta de la Societat Espanyola d’Astronomia i professora investigadora de la Universitat de Barcelona.

Els alumnes premiats també van visitar l’empresa de Molins de Rei Manufactura Moderna de Metales, un grup internacional amb plantes pròpies a Espanya, Romania i Rússia que dissenya i fabrica sistemes que integren tubs per a automòbils

Recomanacions personalitzades