L’oposició planta el govern per l’horari d’una reunió

Tots els grups de l’oposició es neguen a anar a la Comissió del Codi de Conducta dels Alts Càrrecs perquè la reunió era a les 21 hores. Argumenten que l’horari contradiu l’acord del ple d’aplicar mesures en línia amb la reforma horària.

Seients buits dels partits de l’oposició, en una imatge d’arxiu // Arxiu — PSC

Primera acció coordinada de l’oposició des de la creació del tripartit independentista. PSC, Molins Camina, ICV-MES i el regidor no adscrit van fer front comú i no van anar a la reunió de la Comissió del Codi de Conducta dels Alts Càrrecs. Els van citar per al dimecres 11 de juliol a les 21 hores.

“Ens va sorprendre l’hora de convocatòria, donat que el mes de febrer de 2017 el ple municipal de Molins de Rei va aprovar per unanimitat la moció d’impuls de la reforma horària”, afirmen aquests partits, que per primera vegada han enviat un comunicat conjunt.

Aquesta moció incloïa, precisament, que l’Ajuntament adquiria un “paper exemplificador” iniciant, per exemple, “una nova cultura de reunions de treball operatives, tenint cura d’aspectes clau, com ara la puntualitat o l’hora d’inici i finalització de les reunions”. A més, l’oposició assegura que el govern fa unes setmanes els va traslladar la intenció de començar-ho a aplicar.

A més de demanar que la reunió es posposi en un altre horari, demanen que es revisin els horaris de totes les altres comissions per facilitar la conciliació familiar. D’altra banda, aprofiten per criticar la “manca d’organització i previsió” del govern de CDC, CUP i ERC perquè no els van informar de la intenció de fer aquesta reunió fins dos dies abans.

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *