El Club Vòlei Molins de Rei puja a Primera Nacional

Després de quedar tercers en les fases d’ascens, l’equip de Molins de Rei ha pogut pujar gràcies a que un equip de Primera Nacional ha acceptat l’ascens a Superliga 2.

El CV Molins en una imatge d’arxiu // Jose Polo

El bronze en les fases d’ascens a Primera Nacional del vòlei de Molins de Rei deixava oberta la possibilitat que pugessin de categoria. Finalment, ha estat possible i els molinencs seran a Primera Nacional la temporada que ve.

L’equip va ser campió de Primera Catalana però a les fases d’ascens va quedar tercer. La medalla de bronze en teoria no donava dret a l’ascens, però hi havia un equip (l’Illa Grau) que s’havia guanyat a la pista passar de Primera Nacional a Superliga 2.

L’ascens de l’Illa Grau no estava confirmat perquè implicava acceptar un repte que anava més enllà del terreny de joc i suposava més despeses econòmiques. Però al final han acceptat, així que han fet lloc perquè les de Molins de Rei puguin pujar.

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *