Bedisco respon a la violació amb samarretes contra les agressions masclistes

En la primera nit després de conèixer-se la denúncia d’una violació al sortir de la discoteca Bedisco de Molins de Rei, els treballadors van lluir samarretes amb el lema ‘No és no’. També van emetre vídeos contra les agressions masclistes.

Les cambreres de Bedisco portaven samarretes amb el lema ‘No és no’ // Bedisco

La discoteca Bedisco de Molins de Rei està en el punt de mira des que la setmana passada es va publicar la notícia que una jove havia denunciat que va ser violada per un grup de nois quan sortia d’aquest local d’oci del polígon El Pla. La discoteca va dir llavors que van col·laborar en tot moment amb la investigació. Després d’una setmana en el focus de l’actualitat, el local tornava a obrir amb normalitat el cap de setmana.

En la sessió de divendres, els cambrers i DJ de Bedisco portaven samarretes de color lila amb el lema ‘No és no’. Fonts de la discoteca indiquen que durant la nit també van emetre vídeos amb espots publicitaris en la mateixa línia d’aquest lema contra les agressions masclistes durant l’oci nocturn.

D’aquesta manera, la discoteca se suma a les múltiples campanyes de ‘No és no’ que ja fa anys que es fan en moltes festes populars, i que a la Festa Major de Molins de Rei es va començar a fer el 2016 per part de la CUP i altres entitats properes. De fet, fa tres anys la mateixa Bedisco va ser objecte de crítica per part de la plataforma ‘No és no’ per uns cartells amb “propaganda sexista que fomenta la violència als cossos de les dones”, segons ‘No és no’.

Recomanacions personalitzades

  1 comment for “Bedisco respon a la violació amb samarretes contra les agressions masclistes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *