6 dels 7 catalans al Campionat d’Europa d’halterofília sub-17 són de Molins de Rei

La Federació Espanyola d’Halterofília ha seleccionat a 6 joves de Molins de Rei per disputar el campionat d’Europa d’halterofília sub-17. De Catalunya n’hi ha 7 en total i al conjunt d’Espanya n’han triat 16.

Els 6 joves de Molins de Rei convocats al campionat d’Europa sub-17 d’halterofília // CH Molins de Rei

Un 37,5% dels esportistes que ha escollit la Federació Espanyola d’Halterofília perquè representin Espanya al Campionat d’Europa seran del Club Halterofília Molins de Rei.

Espanya envia 16 esportistes en aquesta competició, i 7 d’ells són catalans. D’aquests 7 la immensa majoria són de Molins de Rei, ja que són 6. Els joves procedents de Molins de Rei són Xènia Caballero, Karla Sánchez, Berta Pratdesaba, David López, Biel Martin i Kilian Gallart.

Els escollits viatjaran fins a Lignano Sabbiadoro (Itàlia), on es disputarà el Campionat d’Europa Sub-17 el proper 22 de juliol. Abans, es concentraran al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Granada de l’1 al 20 de juliol.

Recomanacions personalitzades