6 dels 7 catalans al Campionat d’Europa d’halterofília sub-17 són de Molins de Rei

La Federació Espanyola d’Halterofília ha seleccionat a 6 joves de Molins de Rei per disputar el campionat d’Europa d’halterofília sub-17. De Catalunya n’hi ha 7 en total i al conjunt d’Espanya n’han triat 16.

Els 6 joves de Molins de Rei convocats al campionat d’Europa sub-17 d’halterofília // CH Molins de Rei

Un 37,5% dels esportistes que ha escollit la Federació Espanyola d’Halterofília perquè representin Espanya al Campionat d’Europa seran del Club Halterofília Molins de Rei.

Espanya envia 16 esportistes en aquesta competició, i 7 d’ells són catalans. D’aquests 7 la immensa majoria són de Molins de Rei, ja que són 6. Els joves procedents de Molins de Rei són Xènia Caballero, Karla Sánchez, Berta Pratdesaba, David López, Biel Martin i Kilian Gallart.

Els escollits viatjaran fins a Lignano Sabbiadoro (Itàlia), on es disputarà el Campionat d’Europa Sub-17 el proper 22 de juliol. Abans, es concentraran al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Granada de l’1 al 20 de juliol.

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *