Un incendi al carrer Miquel Tort obliga a desallotjar un bloc de pisos

Un foc en un pis al costat de l’oficina de Correus ha obligat a desallotjar tot el bloc. Les famílies han pogut tornar a casa després de revisar l’estructura de l’edifici. Només la que viu en l’habitatge afectat no ha pogut tornar i l’Ajuntament de Molins de Rei els està buscant un allotjament. 

Bombers treballant al carrer Miquel Tort // Ajuntament

Ensurt al carrer Miquel Tort número 11, al costat de l’oficina de Correus a Molins de Rei. Aquest matí, al voltant de les 10.30 hores, s’ha originat un incendi en el 4t 3a d’aquest immoble. El foc ha obligat a desallotjar el bloc de sencer. En el pis no hi havia cap persona i no s’han registrat ferits, segons han informat fonts municipals.

Aquestes mateixes fonts asseguren que “un petit incendi a la cuina ha fet explotar una bombona de gas butà que ha propagat molt el foc per la cuina i el menjador”. “No ha anat més enllà perquè les portes estaven tancades i els bombers han actuat ràpidament”, afegeixen.

Després de revisar l’estructura de l’edifici, gairebé tots els veïns afectats han pogut tornar a casa seva, tot i que no poden accedir al pati de llums ni a la terrassa per motius de seguretat. Mentre l’empresa encarregada del gas fa comprovacions a la zona, la meitat del bloc de pisos no podrà utilitzar aquest servei.


Només la família del 4t 3a, el pis on s’ha originat l’incendi, no podrà tornar perquè l’immoble en el qual viuen de lloguer ha quedat en molt mal estat. L’Ajuntament de Molins de Rei està buscant un allotjament temporal per aquestes persones, un matrimoni amb tres fills.

La bombona que ha explotat // Ajuntament de Molins de Rei

L’incendi s’ha controlat i s’ha extingit ràpidament. Abans de les 11 hores, la situació ja estava controlada, segons ha informat Ràdio Molins de Rei. Contra el foc han treballat vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat -quatre autobombes, tres vehicles de suport i un camió escala- tres dotacions dels Mossos d’Esquadra i tres més de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades