Tanca l’Associació de Veïns de la Granja

La falta d’implicació veïnal obliga els membres de la junta de l’Associació de Veïns de la Granja de Molins de Rei a liquidar l’entitat quatre anys després de renéixer.

El local de l’associació tancarà el 31 de juliol // Google Streetview

Nova víctima de la falta de relleu a les entitats: l’Associació de Veïns de la Granja de Molins de Rei. Els tres membres de la junta portaven mesos intentant trobar noves persones interessades a formar-ne part però no hi ha hagut resposta. Finalment, van convocar una reunió que havia de formar una nova junta, però només hi van anar quatre veïns.

Així doncs, la decisió que han pres ha estat tancar l’associació. Serà el 31 de juliol, un cop hagin acabat els cursos ja programats. En aquell moment abandonaran el local de la rambla de la Granja i faran liquidació econòmica de l’entitat, destinant els diners que els quedin a alguna entitat de Molins de Rei, tal com estableixen els estatuts de l’entitat.

Tot i la poca implicació en la junta directiva, l’entitat tenia 150 socis. “Tenim un munt de socis però fan servir l’associació pels serveis que donem”, ha afirmat el tresorer de l’associació, Francesc Romero, en una entrevista a Ràdio Molins de Rei, posant com a exemple els cursos o l’ús del local per a festes. Romero lamenta que en canvi “no hi ha una consciència de barri” que faci que la gent s’impliqui.

L’associació es va tornar a constituir ara fa quatre anys, fent renéixer una associació que ja havia tancat anys enrere precisament per la falta d’implicació veïnal i el desgast dels membres de la junta.

Recomanacions personalitzades