Enquesta: Què s’ha de fer amb els murs de la Riera Bonet?

El festival Spray for Colours va omplir d’art urbà diversos murs del barri de la Riera Bonet. Alguns grafitis, sobretot la zona de murs lliures en què qualsevol podia fer-ne ús, han generat rebuig d’alguns veïns, entre ells la mateixa Associació de Veïns. L’Ajuntament està estudiant amb l’associació Interactu-art si fan alguna actuació per “rebaixar la pressió visual”. Què creus que caldria fer-hi?

Què s’ha de fer amb els murs de la Riera Bonet?

Veure resultats

Loading ... Loading ...

Nota: Aquesta enquesta utilitza tecnologia per evitar els vots duplicats. Tot i això no és científica, ja que només queden reflectides les respostes dels lectors que decideixin expressar la seva opinió.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

L’Ajuntament estudia repintar els grafitis de la Riera Bonet davant el rebuig veïnal

Recomanacions personalitzades