El trencament d’una canonada provoca una riuada al carrer Pare Manyanet

El creixement de les arrels d’un arbre al voltant d’una canonada d’aigua ha provocat el trencament de la canalització. L’incident ha provocat una riuada al carrer del Pare Manyanet i ha deixat sense aigua els veïns.

Vídeo: Jordi Colell

El carrer del Pare Manyanet de Molins de Rei, entre el carrer Major i la plaça de l’Església, s’ha convertit aquest dimarts al matí en un torrent. Una canonada s’ha trencat i l’aigua potable baixava carrer avall.

L’avaria es devia al creixement de les arrels dels arbres del carrer, que han arribat fins al punt fins on passava la canalització. Els operaris han hagut de tallar les arrels que envoltaven la canonada per poder-ho reparar. L’avaria ha deixat sense aigua els veïns del carrer.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Fotografies: Sebastià Pi

Recomanacions personalitzades