El Joc de Molins de Rei regalarà un vol amb helicòpter

El joc de l’Ateneu Mulei en què cada dia s’han de respondre preguntes relacionades amb Molins de Rei tindrà aquest any entre els premis un vol amb helicòpter. També hi haurà per primer cop una subscripció anual com a soci de Viu Molins de Rei. El joc acaba d’obrir inscripcions i començarà divendres 8.

El vol amb helicòpter és el principal premi d’aquest any // Bot-Mol

Arribar a la final del Joc de Molins de Rei ja té mèrit per si sol: l’esforç que requereix dia rere dia als participants és considerable. Però els premis que obté la persona que aconsegueix superar la prova final aquest any també seran un bon al·licient. El regal més destacat del lot que s’emportarà el guanyador és un vol amb helicòpter que ofereix la unió de botiguers Bot-Mol.

Una altra nova incorporació a la llista de premis ve de la mà de Viu Molins de Rei: el diari digital de Molins de Rei regalarà al guanyador una subscripció anual gratuïta al diari. Igual que la resta de socis que donen suport econòmic al projecte periodístic, l’afortunat podrà llegir continguts en exclusiva, gaudir de descomptes en cultura i sortejos d’entrades a concerts, obres de teatre, llibres i cinema, a més de rebre un butlletí diari i rebre gratuïtament l’Anuari en paper amb el més destacat de l’any.

El guanyador també rebrà un sopar per a la revetlla de Sant Joan, entre d’altres obsequis. El premi del sopar també el rebrà el guanyador del premi a la difusió, al qual es participa compartint la imatge a Instagram o altres xarxes socials.

53 persones van participar l’any passat en aquest joc en el qual es formulen preguntes diàries. La inscripció es fa enviant un correu electrònic a eljoc@mulei.cat responent a la pregunta: ‘Quin és el patró de Molins de Rei i que dona nom al Gegant Vell de Molins de Rei?’.

Conèixer Molins de Rei off-line

La primera pregunta “és molt fàcil perquè tothom hi pugui participar”, afirma Lluc Sendra, un dels organitzadors. Però les següents van pujant de nivell progressivament. El joc començarà realment el divendres 8 de juny. A les 22 hores, es respondrà per correu electrònic amb la següent pregunta i així successivament. Si no s’encerta, cal tornar-ho a intentar esperant al torn següent, de manera que és important encertar-la a la primera per poder arribar el primer al punt final i resoldre la prova final, que en aquest cas sí que es fa en persona i no enviant un correu.

“La gràcia del Joc és conèixer una mica més la nostra vila i adonar-nos que, malgrat hi passegem cada dia, hi ha moltes coses en les quals no ens fixem”, afirma Sendra, ja que malgrat les respostes s’han d’enviar per internet, intenten que “no es puguin saber buscant a internet, sinó sortint al carrer i coneixent-se Molins de Rei”.

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *