L’esfondrament d’una claveguera talla el trànsit al carrer Jacint Verdaguer

El trànsit del carrer Jacint Verdaguer es desvia pel barri de la Pau amb motiu d’unes obres urgents de reparació del clavegueram. Durarà com a mínim una setmana.

Un forat a l’asfalt va alertar de l’esfondrament de la claveguera // Joan Ramon Casals

Aquest divendres va aparèixer un esvoranc a la calçada del carrer Jacint Verdaguer, una de les principals vies de comunicació de Molins de Rei. El forat a l’asfalt és a la zona de la Font dels Casats i es devia a un “problema greu al clavegueram”, segons ha afirmat l’alcalde, Joan Ramon Casals.

Des de dilluns s’estan fent obres per reparar aquesta avaria. Els treballs obliguen a tallar el trànsit en els dos sentits a la part alta del carrer: entre el carrer Onze de Setembre i la rotonda de l’avinguda Collserola.

El trànsit s’ha desviat pel barri de la Pau. Per pujar, cal girar a l’esquerra a la plaça dels Països Catalans cap al passeig de la Pau, i per baixar cal anar a la dreta a la rotonda de l’avinguda de Collserola. L’Ajuntament ha senyalitzat uns itineraris alternatius, que passen per l’avinguda Collserola i el carrer Estefania de Requesens, al barri de la Riera Nova, o bé passant pel cementiri.

Als camions de més de 5,5 tones se’ls desvia per la carretera de Caldes C-1413a en direcció al Papiol, mentre que el MolinsBus -que ara s’anomena MoBus- ha eliminat el recorregut per la part alta del carrer Jacint Verdaguer.

Anàlisi del terreny

La durada de les obres serà com a mínim d’una setmana. Dissabte es van instal·lar claus d’anivellament per comprovar l’estabilitat del terreny i durant el dilluns s’analitzaran els resultats per conèixer l’abast de la reparació.

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *