El Mulei trasllada l’ambient de Festa Major a les Festes de Primavera

L’activitat ‘La primavera el Mulei altera’ va fer que l’Ateneu Mulei es tornés a fer seva la plaça del Palau, igual com fan per Festa Major, però ara per les Festes de Primavera. Han organitzat activitats semblants a les que solen fer per Sant Miquel: Jocs rurals, actuacions musicals i concurs de paelles.

El pati del Palau va viure un ambient festiu a La Primavera el Mulei altera // Ateneu Mulei

L’Ateneu Mulei ha alterat la primavera, tal com s’havia proposat. En el primer cap de setmana de Festes de Primavera de Molins de Rei, la tranquil·litat de la plaça del Palau va donar lloc a un ambient festiu durant diumenge 27 de maig.

Al Fest(a) la paella diferents grups competien amistosament per cuinar paelles, que després van servir en un dinar popular. A la tarda, van recuperar un clàssic del Mulei: Jocs Rurals, com ara empènyer la bala de palla, tancar el ramat o llançament d’espardenya

La música la va posar Sergi Estella a l’hora del vermut, que ja havia actuat als concerts que organitza el Mulei de la Terrasseta de Festa Major, mentre que Marcel Marimon va posar la música de taverna a l’hora de sobretaula.

L’activitat tenia una part solidària, perquè els beneficis que han fet durant el dinar i amb les inscripcions als Jocs Rurals s’han destinat a una “caixa de resistència per als represaliats molinencs”.

Fotos: Ateneu Mulei

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *