295 persones participen a la Cursa Ecològica renovada

Aquest 2018, la VII Cursa Ecològica de Muntanya modificava el recorregut per fer més trams en zona forestal. Hi han participat 197 persones en la general i 98 en la infantil. Miguel Ángel González i Joana Blanco han estat els guanyadors absoluts.

La cursa Ecològica tenia com a punt de sortida l’Escola Castell Ciuró // Ajuntament de Molins de Rei

La Cursa Ecològica de Muntanya es presentava aquest 2018 amb novetats per ser realment ecològica: passava a sortir des de l’Escola Castell Ciuró en lloc del Parc de la Sèquia del Molí per anar directament cap a Collserola en un recorregut pactat amb el Parc Natural i amb més neteja i ús de materials biodegradables.

El nou format de la Cursa Ecològica ha tingut 197 participants en la modalitat ecollarga de 15 quilòmetres. Els guanyadors absoluts van ser Joana Blanco i Miguel Ángel González. A la categoria Promeses van guanyar Núria Felip i Arnau Artés; en Adults van ser Miriam Pujado i Enrique Santamaria; i en Veterans van ser Assumpta Roig i Alejandro Alfagele.

D’altra banda, hi va haver 98 participants en la cursa ecoinfantil. Els guanyadors van ser David Escribano i Xènia escriche en categoria de 6 a 8 anys; Oriol Salat i Aina Escriche de 9 a 11 anys; Marcos Garnica i Judit Garnica de 12 a 13 anys; i Pep Miravet i Alba Argiles de 14 a 15 anys.

Foto de grup de la Cursa Ecològica 2018 // Ajuntament de Molins de Rei

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *