El Centre Islàmic es presenta en societat

El nou centre de culte al carrer Sant Sebastià s’ha inaugurat aquest dissabte després d’uns mesos en funcionament. Van organitzar un acte pensat per donar-se a conèixer a la població obrint les portes del centre i compartint amb els veïns el seu tradicional sopar Iftar a la carpa de la Mariona.

La Comunitat Islàmica va fer un sopar popular tradicional per celebrar l’obertura // Ajuntament de Molins de Rei

A principis d’any van començar la seva activitat i aquest 26 de maig finalment han oficialitzat la seva obertura. Coincidint amb el primer cap de setmana de les Festes de Primavera de Molins de Rei, la Comunitat Islàmica  organitzar un Iftar popular, un menjar que solen fer quan es trenca el dejuni del Ramadà.

El sopar popular, que segons fonts municipals pràcticament va esgotar els 140 tiquets, es va fer a la carpa de l’Espai Mariona, el mateix lloc on resen en moments de gran afluència com el Ramadà. En canvi, el seu local del carrer Sant Sebastià, batejat com a Cente Islàmic de Molins de Rei, el van reservar per fer-hi només la presentació en societat d’aquest centre on fan les oracions diàries i que tenen menys assistents.

En l’acte hi van participar representants de diferents associacions de veïns que han mediat en el procés final d’instal·lació del centre de culte, que es va trobar amb el rebuig d’un grup de veïns. També hi va assistir el mossèn de la parròquia de Sant Miquel, el pastor de l’església evangèlica així com membres d’altres entitats de Molins de Rei i regidors del PSC, CUP i ERC.

En nom de l’Ajuntament, la presidenta de l’Àrea de Serveis a les Persones, Sílvia Guillén (ERC) va agrair-los “la paciència en aquest camí difícil per trobar un lloc de consens”. També va afirmar que des de l’obertura “les queixes han anat a menys, i el fet que portin tants mesos funcionant sense problemes demostra que la convivència és possible”.

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *