El CFS Molins 99 acaba la temporada en desena posició de Tercera Nacional

CFS Molins 99 2-2 Sant Sadurní. Els de Molins de Rei empaten en l’últim partit d’un curs on han aconseguit la permanència amb solvència però han quedat lluny d’aspirar a més. 

Miquel Navarro, que tornava després d’una lesió, lluitant una pilota // Jose Polo

El Club Futbol Sala Molins 99 és un equip completament consolidat a Tercera Nacional. Després de l’ascens del 2014, el conjunt de Molins de Rei ha aconseguit conservar la categoria durant tres temporades consecutives. Els entrenats per Juanjo Amigo, que van tancar el curs amb un empat a 2 contra el Sant Sadurní, han finalitzat la lliga en desena posició, amb 94 gols a favor i 125 en contra. Aquest any han assolit la permanència amb solvència i diverses jornades d’antelació. No obstant això, l’equip ha acabat en terra de ningú, lluny d’aspirar a alguna cosa més.

Sobretot en la primera meitat de l’últim partit de lliga es va percebre que els dos equips no es jugaven pràcticament res. Els molinencs van ser lleugerament superiors, però no van estar encertats de cara a porteria. L’oportunitat més clara va ser per Rubén García, que amb una fuetada des de lluny va estavellar la pilota al pal. Abans Josué Cortés també s’havia topat amb el pal. El Sant Sadurní no va exigir-li molt al porter Jordi Riera, però a falta de menys d’un segon pel final, en una errada de concentració del Molins 99, es va avançar amb un gol de Martí Mitjans.

La segona part va ser força més animada. El Molins 99 va sortir des del principi amb Àlex Sánchez Ajo fent de porter jugador i es van fer amb el domini del matx. Precisament el capità va empatar el partit fent l’1 a 1 després d’una gran acció de Cortés. Minuts després el Sant Sadurní també va apostar per jugar de cinc i les forces es van equilibrar. Tot i que eren els locals els que disposaven de millors oportunitats, van ser els visitants els que es van avançar amb una jugada polèmica: van obstaculitzar Jordi Riera quan servia de porteria i el rebot va acabar a les botes de Francesc Xavier Domingo, que el va afusellar (1-2). Els col·legiats no ho van considerar falta.

El Molins 99 no volia acomiadar-se de l’afició amb derrota i va persistir. Sánchez Ajo va fer el 2 a 2 des de dins de l’àrea aprofitant una passada de Rubén García amb el qual s’acabaria el partit. Es feia justícia en un matx igualat que els molinencs no mereixien perdre.

Fotos: Jose Polo

Temporada “irregular” 

“Definiria la temporada com irregular”, afirmava Juanjo Amigo a Viu Molins de Rei després del matx. “No han sortit les coses tan bé com m’agradaria”, va afegir. Tot i això, el tècnic de Santa Coloma està “content” perquè s’ha salvat la categoria, que era l’“objectiu primordial”.

Amigo considera que a l’equip li ha faltat “continuïtat” i que hauria necessitat “més plantilla” per aconseguir una millor posició. Efectivament, al Molins 99 li ha faltat fons d’armari i en alguns trams ha anat molt just de jugadors amb experiència a Nacional. Alguns dels efectius amb els quals es va començar la temporada han abandonat la disciplina molinenca, i a més s’han patit moltes lesions.

“Acabo amb sabor agredolç, sóc ambiciós, vull anar a més”, va insistir l’entrenador, que ha renovat per dues temporades. “Estic convençut que l’any vinent serà molt millor”, sentenciava Juanjo Amigo.

 

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *